Η κατάρρευση της 66χρονης Bette Midler στη συνέντευξη στην Oprah
Hollywood

Η κατάρρευση της 66χρονης Bette Midler στη συνέντευξη στην Oprah

Την παραδοχή ότι παρά την τεράστια καριέρα που έχει κάνει τα τελευταία πενήντα χρόνια δεν είναι ευτυχισμένη, έκανε η Bette Midler σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Oprah.

Η διάσημη κωμικός και τραγουδίστρια είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξή της: "Το 60% του εαυτού μου είναι καλά αλλά το άλλο 40% συνεχίζει να παλεύει" δήλωσε η διάσημος ηθοποιός και τραγουδίστρια η οποία πρόσθεσε πως αν και γνωρίζει πως στην καριέρα της έχει καταφέρει πάρα πολλά πράγματα, συνεχίζει να έχει πολλές αμφιβολίες για τον εαυτό της. Επίσης η σταρ επεσήμανε: "Έχω μεγαλώσει μία υπέροχη κόρη και ο γάμος μου διήρκεσε 28 ολόκληρα χρόνια".

Όσο για τον γάμο της τόνισε πως ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής της χωρίς καμία αμφιβολία. Η Bette Midler επίσης αποκάλυψε πως παρόλο που είχε προταθεί για Όσκαρ για τον ρόλο της στην ταινία The Rose το 1979, είχε σκεφτεί πολλές φορές να τερματίσει την καριέρα της. Επίσης, πρόσθεσε πως αν και έχει προταθεί για πάρα πολλά βραβεία, μερικά από τα οποία μάλιστα κέρδισε, νιώθει πως έχει τελματώσει, ιδιαίτερα τα τελευταία δύο χρόνια που παρουσιάζει στο Λας Βέγκας ένα απίθανο σόου με τίτλο "The Show Girl Must Go On".

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved