O Ράιαν Γκόσλινγκ και η… ψυχαναλύτρια ονείρων
Hollywood

O Ράιαν Γκόσλινγκ και η… ψυχαναλύτρια ονείρων

Ο Ράιαν Γκόσλινγκ κάνει την πρώτη του απόπειρα για να σκηνοθετήσει μια ταινία. Ο ηθοποιός έχει αναλάβει την σκηνοθεσία του  «How to Catch a Monster» και μάλιστα έχει ξεκινήσει ήδη τις… πρωτοτυπίες. Τι έκανε;

Χρησιμοποίησε στα γυρίσματα μία ειδικευμένη στην ανάλυση των ονείρων ψυχαναλύτρια, η οποία είχε καθημερινές συνεδρίες με τους ηθοποιούς του! Αυτό και αν είναι πρωτοπορία μιας και δεν έχει ξαναακουστεί κάτι τέτοιο για άλλη ταινία στο παρελθόν.

Σύμφωνα με την πρωταγωνίστρια Σίρσα Ρόναν: «Μας έβαζε να γράφουμε γράμματα στον εαυτό μας, κάθε βράδυ πριν πέσουμε για ύπνο. Τύπου: "αγαπημένο μου υποσυνείδητο, αποκάλυψέ μου σ' ένα όνειρο απόψε τη σχέση του χαρακτήρα μου με τον τάδε χαρακτήρα.." Κι μελετούσαμε αν, και με ποιο τρόπο, το υποσυνείδητό μας απαντούσε.. Μπορεί να μην έμοιαζε ότι είχε την παραμικρή σχέση με την ταινία. Αλλά αυτό που έβλεπα στον ύπνο μου έστηνε μία σκηνή άσκησης, που στο τέλος της μέρας μου έδειχνε το δρόμο. Ηταν πολύ περίεργο, εξαιρετικά ενδιαφέρον και σίγουρα αποκαλυπτικό... Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η προσέγγιση μας έδεσε με μία περίεργη οικειότητα και χημεία. Μας έδεσε. Επίσης ήταν μία καινούργια Μέθοδος για μένα. Ο Ράιαν ξαφνικά είχε επιβάλει κομμάτια της δικής μας προσωπικότητας στο χαρακτήρα...»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved