Τα μεγαλύτερα λάθη διασήμων στις καριέρες τους!
Hollywood

Τα μεγαλύτερα λάθη διασήμων στις καριέρες τους!

Σίγουρα, οι διάσημοι που θα διαβάσετε παρακάτω έχουν μετανιώσει πικρά για τις λάθος επιλογές που έχουν κάνει στο παρελθόν στην καριέρα τους η οποία θα μπορούσε να είχε εκτοξευθεί και να είναι τώρα οι πιο ακριβοπληρωμένοι και πιο πλούσιοι ηθοποιοί του κόσμου.

Έλα όμως που όταν βρέθηκαν μπροστά στο δίλημμα τελικά γύρισαν την πλάτη και έκαναν λάθος επιλογή σε σημαντικές κινηματογραφικές δουλειές που αποδείχτηκαν πολύ επιτυχημένες;
Όπως ο Tom Selleck ο οποίος απέρριψε τον ρόλο του Indiana Jones ο οποίος έκανε διάσημο τον Harrison Ford. Κάτι ανάλογο έκανε και ο Chevy Chase ο οποίος είπε όχι στον πρωταγωνιστικό ρόλο του American Beauty και τελικά άφησε να φύγει μέσα από τα χέρια του το Όσκαρ που δικαίως κατέκτησε ο Kevin Spacey. Η Lindsey Lohan σήμερα θα μπορούσε να συζητιέται για την καριέρα της και όχι για τα σκάνδαλα που συχνά βγαίνουν στη φόρα για εκείνη. Η ηθοποιός απέρριψε την πρόταση που της έγινε να συμμετέχει στο Hangover καθώς δεν πίστεψε πως η ταινία θα πήγαινε καλά στο box office όμως τελικά όχι μόνο πήγε καλά αλλά έχουν ήδη βγει άλλα δύο sequel.
Τη Molly Ringwald ελάχιστοι Έλληνες τη γνωρίζουν όμως θα μπορούσε να είναι περιζήτητη ηθοποιός στο Χόλιγουντ αν δεν απέρριπτε τον ρόλο της στην ταινία «Pretty Woman» που έκανε διάσημη την Julia Roberts. Ο Chris O' Donnel θα μπορούσε να είναι η άλλη εκδοχή του Leonardo DiCaprio στο Χόλιγουντ αφού του είχε προταθεί ο πρωταγωνιστικός ρόλος στον «Τιτανικό» με τον οποίο γνωρίσαμε τον τελευταίο. Ο Ο' Donnel τελικά είναι ένας επιτυχημένος τηλεοπτικός ηθοποιός, όμως σε καμία περίπτωση δεν κατάφερε να κάνει καριέρα σαν εκείνη του DiCaprio.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved