Liam Neeson: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για Οσκαρ»
Hollywood

Liam Neeson: «Δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για Οσκαρ»

Ο Πολ Χάγκις περιγράφει την ταινία σαν ένα παζλ. Πώς θα χαρακτήριζε την πολύπλοκη δομή του «Τρίτου προσώπου»;

«Πρόκειται για τρεις ιστορίες ανδρών και γυναικών σε διαφορετικές πόλεις, το Παρίσι, τη Ρώμη και τη Νέα Υόρκη, όπου και τα τρία ζεύγη ανθρώπων βρίσκονται σε σύγκρουση: κάποιοι περνούν δύσκολες στιγμές στα προσωπικά τους, άλλοι έχουν πρόβλημα με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς τους και κάποιοι άλλοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν ένα μπλοκάρισμα. Είναι σαν ένας γρίφος: έχεις όλα τα στοιχεία στη διάθεσή σου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι δεν θα καταφέρεις να τον λύσεις ποτέ» τόνισε ο Liam Neeson στο Πρώτο Θέμα.
- Πρόσφατα σας ρώτησαν εάν πιστεύετε ότι το «Τρίτο πρόσωπο» θα σας οδηγήσει σε μια νέα υποψηφιότητα για Οσκαρ, εσείς όμως αντιδράσατε παγερά. Γιατί;
«Ας μου επιτραπεί να μην αναφερθώ σε αυτό. Είμαι σίγουρος όμως ότι στο άμεσο μέλλον δεν θα είμαι ξανά υποψήφιος για Οσκαρ.»
- Το αποκλείετε λόγω των επιλογών σας, καθώς τελευταία παίζετε σε «μη οσκαρικές» ταινίες, ή μήπως υπάρχει κάποιος άλλος λόγος;
«Κάποια στιγμή μου πρότειναν το σενάριο της «Αρπαγής». ∆έχτηκα τον ρόλο επειδή απλώς ήθελα να κάνω δωρεάν διακοπές και πραγματικά δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί η εταιρεία παραγωγής ήθελε για ήρωα έναν άντρα που είχε προ πολλού πατήσει τα πενήντα. Ομως δεν έδωσα σημασία, είχα χρόνο και ήθελα να ξεκουραστώ από τους ρόλους που απαιτούσαν πολλή έρευνα και προετοιμασία. Οπως και να 'χει, ήμουν βέβαιος ότι θα ήταν μια ταινία δεύτερης διαλογής, η οποία θα έβγαινε κατευθείαν στο DVD και την επόμενη χρονιά κανείς δεν θα θυμόταν ότι την είχα γυρίσει. Τελικά έσπασε τα ταμεία παγκοσμίως και άρχισαν να μου προσφέρουν ρόλους σε περιπέτειες. Βλακεία τους. Στην πραγματικότητα πιστεύω ότι δεν είμαι εγώ αυτός που κάνει λάθη, αλλά ότι άλλοι με επιλέγουν για να τα κάνω.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved