Αποκάλεσαν την Τζολί ατάλαντη και κακομαθημένη!
Hollywood

Αποκάλεσαν την Τζολί ατάλαντη και κακομαθημένη!

Ατάλαντη και κακομαθημένη αποκάλεσαν την Αντζελίνα Τζολί. Και όχι μόνο... Είπαν ακόμα πως είναι ένα κακομαθημένο πιτσιρίκι και αμφισβήτησαν την ικανότητά της στη σκηνοθεσία.


Χάκερς που προ ημερών «χτύπησαν» την «Sony Pictures» αποκάλυψαν μεταξύ άλλων και το... «θάψιμο» στην βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιό από τον παραγωγό της ταινίας για τον Στιβ Τζομπς, Σκοτ Ρούντιν και τον αντιπρόεδρο της «Sony Picutres», Άμι Πασκάλ.
Αναλυτικά, ο διάλογος:
Πασκάλ: «Η Αντζελίνα θέλει τον Ντέιβιντ για την δική της ταινία, θέλει να μιλήσουμε.»
Ρούντιν: «Θα επιβιώσει, δεν θέλω να σπαταλήσω τον χρόνο μου σ' αυτό.»
Πασκάλ: «Κάντε την Άντζι να σωπάσει, πριν ο Ντέιβιντ αποφασίσει να παραιτηθεί από το «Jobs».
Ρούντιν: «Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να πληρώσω 180 εκατομμύρια τις αλαζονικές τις ιδέες, που και οι δυο μας ξέρουμε οτι θα μας οδηγήσουν στο απόλυτο φιάσκο της καριέρας μας.»
Πασκάλ: «Δεν θα καταστρέψω εγώ την καριέρα μου για ένα ελάχιστα ταλαντούχο κακομαθημένο πιτσιρίκι που μας πέταξε αυτή την ιδέα και εξαφανίστηκε για 18 μήνες για να γίνει σκηνοθέτης. Δεν πρόκειται να κάνω καμία ταινία μαζί της ή να υποστηρίξω οτιδήποτε προωθεί. Είναι ένα αξιοθέατο, μια celebrity και αν συνεχίσουμε να ασχολούμαστε μαζί της, θα γίνουμε ο περίγελος της βιομηχανίας. Απορώ γιατί ασχολούμαστε τόσο πολύ μαζί της.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved