Αυτά είναι τα ζευγάρια του Hollywood για το 2014
Hollywood

Αυτά είναι τα ζευγάρια του Hollywood για το 2014

Το 2014 ήταν μια χρονιά γεμάτη έρωτα.

Όσον αφορά το Hollywood δεν έχουμε παράπονο, αφού κατά την διάρκεια του έτους που φεύγει αρκετοί βρήκαν το άλλο τους μισό. Πάμε να θυμηθούμε τις σχέσεις που δημιουργήθηκαν το 2014!


Ο Αντόνιο Μπαντέρας μπορεί να χώρισε με την Μέλανι Γκρίφιθ μετά από αρκετά χρόνια γάμου, αλλά είναι ξανά ερωτευμένος. Ο ηθοποιός φαίνεται ότι βρήκε τον έρωτα στο πρόσωπο μιας γυναίκας νεότερή του κατά είκοσι χρόνια. Αυτή η γυναίκα είναι η Νικόλ Κέμπελ και ο φωτογραφικός φακός τους έχει ήδη τσακώσει μαζί.

Ο Robert Pattinson χώρισε με τιν Kristen Stewart αλλά ο έρωτας του «χτύπησε» ξανά την πόρτα. Η νέα αγαπημένη του ηθοποιού είναι η εκκεντρική τραγουδίστρια FKA Wings. Μάλιστα, οι θαυμάστριές του δεν την συμπαθούν καθόλου και στην αρχή της σχέσης τους γινόταν χαμός από αρνητικά σχόλια στα social media.

Η Jennifer Lawrence με το που χώρισε με τον Chris Martin- ο οποίος ξαναγύρισε στην Gwyneth Paltrow- δεν έχασε καμία ευκαιρία και βρήκε νέο αγαπημένο. Η Jennifer βρήκε παρηγοριά στην αγκαλιά του σκηνοθέτη Fabe Polsky.

H Sharon Stone παραμένει μια πολύ όμορφη γυναίκα. Και επειδή ως γνωστόν ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά, η ηθοποιός ζει τον απόλυτο έρωτα στο πλευρό του νέου της αγαπημένου Ντέιβιντ ΝτεΛουίζ, ο οποίος είναι 13 χρόνια μικρότερός της.

Από συμπρωταγωνιστές έγιναν ζευγάρι. Ο έρωτας τους γεννήθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Games of Thrones». Ο λόγος για την Lena Headey και τον Pedro Pascal, οι οποίοι είναι μαζί, αλλά οι δυο τους δεν το έχουν επιβεβαιώσει.

O Tom Cruise είναι και πάλι ερωτευμένος . Η νέα του σύντροφος λέγεται Emily. Μάλιστα, η 22χρονη κοπέλα είναι βοηθός του, αλλά αυτό δεν τους ενοχλεί καθόλου να προχωρήσουν σε σχέση και να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί.

Η Kim Basinger παραμένει εντυπωσιακή και ποθητή. Η ηθοποιός είναι μαζί με τον κομμωτή της Mitch Stone. Οι δυο τους ήταν για πολλά χρόνια φίλοι και συνεργάτες. Αυτό όμως δεν τους εμπόδισε να γίνουν ζευγάρι. Μάλιστα, οι δυο τους περνάνε αρκετό χρόνο μαζί καικ ο φωτογραφικός φακός τους έχει «τσακώσει» σε τρυφερά τετ α τετ.

Μπορεί η Kristen Stewart να πέρασε δύσκολα με τον χωρισμό της από τον Robert Pattinson, αλλά δεν έκατσε με σταυρωμένα τα χέρια. Στο πάρτι για την νέα της ταινία, συνάντησε τον Nicholas Ηoult και σύμφωνα με δημοσιεύματα του ξένου Τύπου ήταν αχώριστοι. Μάλιστα, οι φήμες κάνουν λόγο για νέο έρωτα. Οι δυο τους βέβαια, δεν έχουν επιβεβαιώσει ούτε διαψεύσει τα όσα ακούγονται.

Το άτακτο αγόρι, ο Justin Bieber είναι in love. Βέβαια, δεν ξέρουμε για πόσο, αλλά αυτό δεν έχει καμία σημασία. Ο νεαρός τραγουδιστής εδώ το τελευταίο διάστημα βγαίνει με την 18χρονη Hailey Baldwin, η οποία στο παρελθόν έκανε παρέα με το πρώην κορίτσι του Bieber την Selena Gomez.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved