John Corbett: «Κανείς δεν μένει για πολύ καιρό χωρίς έρωτα στη Σαντορίνη»
Hollywood

John Corbett: «Κανείς δεν μένει για πολύ καιρό χωρίς έρωτα στη Σαντορίνη»

Οι Έλληνες έχουν στον John Corbett μια ιδιαίτερη αδυναμία, από τη στιγμή που συμπρωταγωνίστησες με τη Nia Vardalos στο Γάμος αλά Ελληνικά. Υπάρχουν σχέδια για να γυριστεί η συνέχεια του φιλμ;

«Ήταν μια απίστευτη ταινία, που με έφερε κοντά στην ελληνική κουλτούρα και νοοτροπία. Ξέρω ότι οι Έλληνες σε όλο τον κόσμο αγάπησαν αυτή την ταινία και έχω να μοιραστώ μαζί σας πολύ ευχάριστα νέα. Σε λίγο καιρό, θα ξεκινήσουμε τα γυρίσματα του νέου Γάμος Αλά Ελληνικά, αλλά δυστυχώς, λόγω γραφειοκρατικών δυσκολιών που συναντήσαμε στην Ελλάδα, δεν θα γίνουν τα γυρίσματα στη χώρα σας. Ακόμα δεν ξέρω αν η οριστική πόλη των γυρισμάτων θα είναι το Τορόντο ή η Ατλάντα. Το σενάριο της νέας ταινίας είναι και πάλι γραμμένο από τη Nia Vardalos και είναι ακόμα καλύτερο και πιο διασκεδαστικό από το πρώτο» τόνισε στο People.
-Η δική σου σχέση με την Ελλάδα, ποια είναι; Έχεις έρθει ποτέ;
"Με την Ελλάδα δεν με συνδέει μόνο η ταινία, αλλά και κάποιες από τις καλύτερες διακοπές μου και για την ακρίβεια οι πρώτες μου διακοπές εκτός Αμερικής. Το 1992, όταν ήμουν 31 χρόνων, ήρθα στη Σαντορίνη και έμεινα σε ένα σπίτι, στην Οία. Ήμουν μόνος, χωρίς σχέση, αλλά τελικά κανείς δεν μένει για πολύ καιρό χωρίς έρωτα στη Σαντορίνη. Είναι το νησί του έρωτα!»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved