John Corbett: « Δεν ήμουν ποτέ οπαδός του γάμου »
Hollywood

John Corbett: « Δεν ήμουν ποτέ οπαδός του γάμου »

Ο John Corbett με την ηθοποιό Bo Derek, με την οποία είναι μαζί τα τελευταία δεκατρία χρόνια, γνωριστήκανε χάρη σε ένα ραντεβού στα τυφλά.

«Είναι μια απίθανη ιστορία. Ένας φίλος μου έκανε ένα πάρτι. Όταν με κάλεσε, του απάντησα ότι δεν μπορούσα να πάω γιατί ήμουν μόνος. Τότε μου είπε πως και η Bo Derek, που ήταν επίσης καλεσμένη, δεν είχε συνοδό και ότι εκείνος θα κανόνιζε να πάω να την πάρω από το σπίτι της και να είναι η ντάμα μου για το πάρτι. Παραμονή της γιορτής, τηλεφώνησα στην Bo και της ζήτησα να πάμε για δείπνο, έτσι απλά για να γνωριστούμε. Από τότε κολλήσαμε και είμαστε συνέχεια μαζί» τόνισε στο People.
-Ύστερα από τόσα χρόνια κοινής ζωής, πώς δεν αποφασίσατε να παντρευτείτε;
«Δεν ήμουν ποτέ οπαδός του γάμου, αντίθετα θεωρώ ότι είναι μια πολύ κακή ιδέα, ένα κακό συμβόλαιο. Αν ήθελα να κάνω παιδιά, τότε θα παντρευόμουν τη μητέρα των παιδιών μου, αλλά ποτέ δεν μου έλειψαν τα παιδιά, ποτέ δεν ήθελα. Η Βο ήταν παντρεμένη για τριάντα χρόνια με το σκηνοθέτη John Derek και ούτε για εκείνη τα παιδιά ήταν προτεραιότητα. Τώρα πια είμαστε αρκετά μεγάλοι για παιδιά, εγώ είμαι 53 και εκείνη 58, άρα ο μόνος τρόπος που μας μένει να έχουμε παιδιά είναι να υιοθετήσουμε κι αυτό είναι ένα θέμα που ποτέ δεν τέθηκε. Επίσης με την Bo έχουμε πολλά ανίψια. Σκέψου ότι ο μπαμπάς της είναι παπάς και έχει παντρέψει ακόμα και φίλους μας, όμως εμάς ποτέ δεν μας πίεσε»
-Γιατί έχετε επιλέξει να μένετε σε ένα ράντσο στη Νότια Καλιφόρνια, μακριά από το Λος Άντζελες, που αποτελεί το κέντρο της παγκόσμιας βιομηχανίας του θεάματος;
«Μένουμε σε ένα υπέροχο ράντσο 80 στρεμμάτων για έναν απλό λόγο: δεν μας αρέσουν τα «φώτα», δεν κάνουμε πολλές δημόσιες εμφανίσεις, δεν πηγαίνουμε σε πρεμιέρες και σε πάρτι. Ερχόμαστε στο Λος Άντζελες μόνο μία φορά το χρόνο στο πάρτι του περιοδικού Vanity Fair, που γίνεται μετά από τις απονομές των Όσκαρ. Ξέρεις πώς νιώθω για το Λος Άντζελες; Από τη μία θέλω πολύ να έρθω και, από την άλλη, μόλις έρθω θέλω να φύγω. Είναι η ίδια σχέση που έχει κάποιος με το γυμναστήριο. Είναι ωραίο που έχουμε μια κανονική, μια αληθινή ζωή. Φροντίζουμε μόνοι τα ζώα μας, έχουμε πολλά άλογα, κάνουμε ιππασία και έτσι περνάει ο καιρός.»

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved