Ποια διάσημη ηθοποιός παραδέχεται: «Εγώ το µίσησα το Χόλιγουντ. Και εκείνο εµένα»
Hollywood

Ποια διάσημη ηθοποιός παραδέχεται: «Εγώ το µίσησα το Χόλιγουντ. Και εκείνο εµένα»

Δεν είναι όλοι φτιαγμένοι για Χόλιγουντ και σίγουρα υπάρχουν και ηθοποιοί που μπορεί να είχαν την τύχη να κάνουν μία τόσο λαμπερή καριέρα, όμως οι ίδιοι δεν έδειχναν να λατρεύουν μία τέτοια προοπτική.

Όπως η διάσημη ηθοποιός Charlotte Rampling, η πρωταγωνίστρια της νέας ταινίας «45 χρόνια» που παραδέχεται στη real ότι η πρώτη της επαφή με τον κόσμο του Χόλιγουντ υπήρξε καταστροφική...

Είναι ειρωνικό να το λέτε, πάντως, εσείς αυτό γιατί έχετε τολµήσει φωτογραφίσεις που έχουν µείνει αθάνατες: µε τον Χέλµουτ Νιούτον για το «Playboy» το 1973, αλλά και τον Γιούργκεν Τέλερ 30 χρόνια µετά για µια καµπάνια για τον καρκίνο του στήθους. Ήσασταν πάντα άνετη µε το σώµα σας, µε την εικόνα σας.

«Ναι, πάντα. Ήξερα ότι ήµουν ένα ωραίο κορίτσι, ξέρω τη γοητεία µου ως γυναίκα. Η σχέση µε την κάµερα είναι ιδιαίτερη. Όταν είσαι απέναντι από τον φακό, βρίσκεσαι σε µάχη µαζί του. Ίσως όχι σε µάχη, αλλά σίγουρα σε ένα παιχνίδι γάτας-ποντικιού. Αυτό το βρίσκω ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αλλά την εικόνα µου την κρυφοκοιτάω. ∆εν τη λατρεύω µπροστά από έναν καθρέφτη. Υπάρχει µεγάλη παγίδα στον ναρκισσισµό. Ακολουθεί µια καθοδική πορεία µε κάθε επόµενο selfie - selfie - selfie, Facebook - Facebook - Facebook, Facetime - Facetime - Facetime. Και δεν ξέρω πού οδηγεί αυτή η πορεία, εκτός από το να νιώθεις όλο και πιο άδειος, πιο κενός».

Γιατί δεν κυνηγήσατε µια χολιγουντιανή καριέρα;

«Εγώ το µίσησα το Χόλιγουντ. Και εκείνο εµένα. Πήγα εκεί, για πολύ λίγο, και τα µάζεψα και γύρισα. Οι άνθρωποι αυτοί δεν είχαν ιδέα ποια πραγµατικά ήµουν, δεν τους ενδιέφερε τι όνειρα είχα ή αν διέθετα ταλέντο. Με είχαν ήδη βάλει σε ένα κουτάκι. Όχι, όχι, η πρώτη µου γνωριµία µε το Χόλιγουντ ήταν καταστροφική. Ίσως έφταιγα κι εγώ. Αλλά δεν µε ένοιαζε. Hξερα τι ήθελα και δεν θα έπαιζα αυτό το παιχνίδι. Γύρισα πίσω, έκανα την καριέρα µου στην Ευρώπη, όπως ακριβώς εγώ ήθελα. Εγώ και η Αµερική συµφιλιωθήκαµε φέτος, µε τη συµµετοχή µου στο «Dexter». Ήταν η πρώτη φορά που δέχθηκα να ξαναπροσπαθήσω. Και νοµίζω ότι τα πήγαµε θαυµάσια. Και τώρα είµαι έτοιµη να δεχθώ προτάσεις» (σ.σ.: γελάει).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved