Oscars 2016: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο pre-Oscar party του οίκου Chanel
Hollywood

Oscars 2016: Οι λαμπερές εμφανίσεις στο pre-Oscar party του οίκου Chanel

Ένα ακόμα πάρτι πριν τα Όσκαρ που συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας είναι και αυτό που καθιερωμένα γίνεται πριν τη βραδιά των Όσκαρ από τον Οίκο Chanel. Ας δούμε λοιπόν ποιες σταρ έκαναν τη διαφορά στυλιστικά φέτος.

Μία από αυτές ήταν και η Jessica Biel η οποία εμφανίστηκε με φλοράλ φόρεμα που άρεσε πολύ. Η 33χρονη ηθοποιός συναγωνίστηκε σε στυλ και κομψότητα τους Julianne Moore, Eve Hewson, Emilia Clarke, Diane Kruger, Pharell Williams και Adrien Brody. Από όλους τους παραπάνω, η Julianne Moore θα είναι μία από τις παρουσιάστριες κατηγορίας στα σημερινά Όσκαρ. Δείτε φωτογραφίες από το λαμπερό πάρτι!

Τα Novacinema προβάλλουν πρώτα & αποκλειστικά βραβευμένες οσκαρικές πρεμιέρες λίγο μετά τις κινηματογραφικές αίθουσες & 1 χρόνο πριν από οποιοδήποτε άλλο κανάλι
- Η πλειοψηφία των φετινών υποψήφιων για Oscar ταινιών θα κάνουν πρεμιέρα στα Novacinema. Μεταξύ αυτών συγκαταλέγονται τα πολυσυζητημένα ‘The Revenant’, ‘Room’, ‘Spotlight’, ‘Mad Max: FuryRoad’, ‘Carol’, ‘Joy’, ‘Brooklyn’, ‘Bridge of spies’, ‘Creed’, ‘The Martian’ κ.ά.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved