Νια Βαρντάλος: «Αισθάνομαι ότι κάτι με συνδέει με την κατάσταση στην Ελλάδα»
Hollywood

Νια Βαρντάλος: «Αισθάνομαι ότι κάτι με συνδέει με την κατάσταση στην Ελλάδα»

Η αλήθεια είναι ότι με το «Γάμος αλά ελληνικά» όλοι έμαθαν λίγο περισσότερο την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Η ατάκα των αδελφών Πορτοκάλος που σχολιάζουν ότι θα πιουν στην υγεία της πατρίδας και της δραχμής.

Αυτό είναι ένα πολιτικό μήνυμα που θέλει η Νια Βαρντάλος να περάσει για την κατάσταση στην Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση;

«Η σχέση μου με την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα, αλλά και τους Έλληνες που ταλαιπωρούνται πολύ είναι ιδιαίτερα έντονη. Έχοντας μείνει τόσο καιρό στην Ελλάδα -και επειδή οι ξαδέλφες μου μένουν ακόμα εκεί, καθώς οι περισσότεροι Έλληνες της Διασποράς έχουμε ακόμα συγγενείς στην πατρίδα-, αισθάνομαι ότι κάτι με συνδέει με την κατάσταση στην Ελλάδα και τη σχέση της με την Ευρωπαϊκή Ενωση. Το να κάνεις μια ταινία με ελληνικό θέμα και να μην αναφέρεις τα πιο σοβαρά ζητήματα είναι σαν να αδιαφορείς για το τι πραγματικά συμβαίνει. Εγώ με αυτή την ταινία ήθελα να πω σε όλους τους Έλληνες: «Είσαστε στην καρδιά μου».

Πίστεψα ότι με αυτή τη μικρή αναφορά όλοι οι Έλληνες θα καταλάβαιναν ότι με ενδιαφέρει η κατάσταση στην Ελλάδα και τους συμπονώ για τις δυσκολίες που βιώνουν. Αντιμετωπίζουμε σοβαρές και ακραίες καταστάσεις, αλλά το σημαντικό με τους Έλληνες είναι ότι παραμένουμε όρθιοι. Ο Παρθενώνας είναι το ζωντανό παράδειγμα ότι αυτό που αξίζει θα παραμείνει ζωντανό», λέει στο Πρώτο Θέμα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved