O Έλληνας φύλακας – άγγελος του DiCaprio
Hollywood

O Έλληνας φύλακας – άγγελος του DiCaprio

Ο Leonardo DiCaprio ήταν ο πιο λαμπερός αστέρας που ταξίδεψε φέτος στη Μύκονο και το πρώτο που εξασφάλισε πριν προσγειω¬θεί στο αεροδρόμιο του νησιού ήταν η ασφάλεια του.

Ο κάτοχος του φετινού Οσκαρ έκανε μόνος του το... κάστινγκ για τον προσωπικό του μπόντιγκαρντ και αποφάσισε μέσα από μια μεγάλη λίστα με τους υποψήφιους σωματοφύλακες.

Ποιος ήταν ο τυχερός; Ένας Έλληνας που οι λάτρεις των μαχητικών αθλημάτων σε όλον τον κόσμο τον ξέρουν πολύ καλά, αφού είναι ο καλύτερος Έλληνας επαγγελματίας πυγμάχος στα 90 κιλά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες της «Freddo», ο Ντι Κάπριο απευθύνθηκε σε μια μεγάλη διεθνή εταιρεία προστασίας υψηλών προσώπων που έχει παράρτημα στην Ελλάδα και μάλιστα έχει μεγάλη εμπειρία σε φυλάξεις μεγιστάνων και σταρ που έχουν επισκεφθεί τα ελληνικά νησιά Ο Αλέξανδρος Καρτόζια τα τελευταία τρία χρόνια τους καλοκαιρινούς μήνες αφήνει την πυγμαχία και εργάζεται ως σωματοφύλακας. Έχει περάσει ειδική εκπαίδευση και, όπως λένε, ειδικεύεται στην άμεση προφύλαξη του προστατευόμενου προσώπου από μαζική επίθεση σε ανοιχτό χώρο. Ιδανικός δηλαδή για διάσημους που θέλουν να περπατούν μέσα στον κόσμο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved