Το prive party του Di Caprio στη βίλα ηθοποιού από το «Μπρούσκο»
Hollywood

Το prive party του Di Caprio στη βίλα ηθοποιού από το «Μπρούσκο»

Ο Leonardo Di Caprio ήρθε στην Μύκονο και πέρασε καταπληκτικά.

Ωστόσο, ο χολιγουντιανός ηθοποιός έκανε όσα έδειξαν οι κάμερες και οι φωτογραφίες.

Σύμφωνα με το ciao, ο Leonardo Di Caprio και η αγαπημένη του Nina Agdal με την παρέα τους έδωσαν το παρόν σε prive party στην Villa Allegria στο Καλό Λιβάδι.

Η βίλα αυτή είναι γνωστή από το «Μπρούσκο» όπου στην σειρά ανήκει στην οικογένεια της Άλκηστις κατά κόσμον Φιόνα Γεωργιάδη, η οποία ήρθε κι εκείνη από την Αμερική. Στην πραγματικότητα η βίλα αυτή δίνεται για εκδηλώσεις και prive party.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο Χολυγουντιανός star διασκέδασε μαζί με το φίλο του και οικοδεσπότη του πάρτι, George Bousis, έναν Ελληνοαμερικάνο επιχειρηματία από το Σικάγο, ο οποίος ανήκει στη λίστα Forbes παρά το νεαρό της ηλικίας του και τον αδελφό του και ηθοποιό Evangelo Bousis. Ήταν οι άνθρωποι που οργάνωσαν τα πάντα και φρόντισαν ο διάσημος ηθοποιός και οι καλεσμένοι τους να διασκεδάσουν μέχρι πρωίας υπό τους ρυθμούς του διάσημου Dj AfroJack.

Στο πάρτι παρευρέθηκαν επίσης ο Πάρις Κασιδόκωστας με την Τάμτα, ο δημοφιλής dj Johnny Gerontakis και πολλά άλλα ηχηρά ονόματα του διεθνούς jet set. Όλα βέβαια έγιναν υπό συνθήκες άκρας εχεμύθειας και οι καλεσμένοι ενημερώθηκαν προσωπικά, με την παράκληση να μην διαρρεύσει καμία λεπτομέρεια για το πάρτι. Κάτι που και έγινε, καθώς κανείς στο νησί των ανέμων, πλην των καλεσμένων δεν γνώριζε τι συνέβαινε στο Καλό Λιβάδι εκείνο το βράδυ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved