Ράκος ο Brad Pitt! Όλα όσα ειπώθηκαν πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου
Hollywood

Ράκος ο Brad Pitt! Όλα όσα ειπώθηκαν πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού Angelina Jolie-Brad Pitt. Τι συνέβη πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου; Πώς η Angelina το είπε στον Brad και γιατί αυτός την ικέτευε να… περιμένει;

«Κάθισε κάτω, μίλησε στον Brad και του πρότεινε να καταθέσουν μαζί αίτηση διαζυγίου» είπε πηγή από το περιβάλλον της Jolie στο People.

«Είπε: «Αυτό θα ήθελα να κάνουμε.» Του εξήγησε τα πάντα. Έκανε αυτό που ένιωθε πως έπρεπε να κάνει.».

Ο Pitt ήξερε πως ο γάμος τους είχε προβλήματα, ήταν ακόμα καταρρακωμένος όταν η Jolie του ανακοίνωσε τα σχέδιά της

«Της έκανε έκκληση να το κάνουν… «ήσυχα», όχι για να σώσουν τον γάμο τους αλλά για να σκεφτούν το καλό των παιδιών τους και εκείνη τον αγνόησε. Είναι ράκος».

«Την ικέτευε να σταματήσουν για λίγο και να καθυστερήσουν τις διαδικασίες» λέει πηγή από τον Pitt «όχι για να τα ξαναβρούν, αλλά για να βρουν έναν τρόπο για να προστατέψουν και να προετοιμάσουν τα παιδιά για τον αντίκτυπο που θα είχε η κίνηση αυτή».

«Ήταν διατεθειμένος να κάνει τα πάντα, να αλλάξει κάθε συνήθεια, κάθε lifestyle, να κάνει τα πάντα για να πετύχει όλο αυτό. Και με το να πετύχει όλο αυτό εννοούσε να γίνει ότι πρέπει για να είναι ο χωρισμός ως προς το συμφέρον των παιδιών»

Όλο το παρασκήνιο του χωρισμού Jolie-Pitt. Τι συνέβη πριν την ανακοίνωση του διαζυγίου; Πώς η Angelina το είπε στον Brad και γιατί αυτός την ικέτευε να… περιμένει;

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved