Αδερφός να σου πετύχει! Στάζει «φαρμάκι» και πικρία για τον διάσημο ηθοποιό!
Hollywood

Αδερφός να σου πετύχει! Στάζει «φαρμάκι» και πικρία για τον διάσημο ηθοποιό!

Την έντονη πικρία του για το γεγονός ότι ο διάσημος αδερφός του, του έχει γυρίσει την πλάτη εκφράζει με συνέντευξή του ο ετεροθαλής αδερφός του, που δηλώνει ότι έχει να τον δει δύο χρόνια.

Ο Ανταμ Φάραρ, που έχει ιστορικό κατάχρησης ουσιών αλλά και μπλεξιμάτων με τον νόμο, υποστηρίζει ότι οι δυο τους είχαν πολύ στενές σχέσεις, οι οποίες ωστόσο άρχισαν να... χαλαρώνουν όταν ο Leonardo DiCaprio έγινε πολυεκατομμυριούχος.

«Ήμασταν κάποτε τόσο κοντά. Τον αγαπούσα και ακόμα τον αγαπώ. Ομως, δεν έχουμε μιλήσει εδώ και δύο χρόνια. Η τελευταία φορά που τον είδα ήταν σ' ένα πάρτι γενεθλίων πριν από δύο χρόνια» δηλώνει χαρακτηριστικά ο Φάραρ μιλώντας στη Mail Online.
«Με είχε καλέσει ένας άλλος φίλος. Ο Λίο χάρηκε που με είδε και με αγκάλιασε. Οποτε όμως προσπαθώ να του τηλεφωνήσω, τα μηνύματά μου δεν λαμβάνουν καμία απάντηση. Εχει ολόκληρη ομάδα γύρω του και είναι τώρα αδύνατον να διεισδύσεις αυτό το τείχος των παρασίτων» πρόσθεσε με έντονη πικρία όπως αναφέρει η Espresso ο ζωγράφος τηλεοπτικών σκηνικών.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved