Λάνθιμος: Στο top 10 των καλύτερων ταινιών ο «Αστακός» σύμφωνα με το Vanity Fair
Hollywood

Λάνθιμος: Στο top 10 των καλύτερων ταινιών ο «Αστακός» σύμφωνα με το Vanity Fair

Η ταινία Αστακός του Γιώργου Λάνθιμου είναι στο top 10 των κορυφαίων ταινιών της χρονιάς που μας πέρασε σύμφωνα με το Vanity Fair. 

Μια ακόμα διάκριση για τον Έλληνα δημιουργός και σκηνοθέτη. Ο Αστακός κατέλαβε την 10η θέση από τον κριτικό κινηματογράφου Richard Lawson.

«Το πρώτο εγχείρημα του Έλληνα σκηνοθέτη Γιώργου Λάνθιμου στα αγγλικά είναι μυστηριώδες και μελαγχολικό, όπως οι σχέσεις που προβάλλονται σε εαυτή την ψυχρή αλλά ανθρώπινη φανταστική ιστορία. Ο Colin Farrell είναι αφελής και αξιαγάπητος, όπως ο θλιμμένος ήρωας που επισκέπτεται το ξενοδοχείο, στο οποίο έχει 45 ημέρες για να βρει το ταίρι του ειδάλλως θα μετατραπεί σε ένα ζώο.» είπε για την ταινία ο Richard Lawson και συμπλήρωσε: «Η Olivia Colman είναι άψογη ως αυστηρή ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, την ώρα που οι Ben Whishaw, John C. Reilly, Ashley Jensen και Αγγελική Παπούλια υποδύονται επισκέπτες με αναμεμειγμένα συναισθήματα πόνου και ελπίδας. Επίσης η Rachel Weisz και η Léa Seydoux συμπληρώνουν το εντυπωσιακό καστ της ταινίας. Ο Λάνθιμος έχει φτιάξει μία ταινία μοναχική και βαθειά. Επίσης σε κάνει να νιώθεις να βγαίνεις πέρα από το κενό των συναισθημάτων, προσφέροντας άνεση και κατανόηση […] Ο Λάνθιιμός πάντα ήταν τολμηρός δημιουργός, όμως μέσα από τη συγκεκριμένη ταινία, αποκαλύπτει περισσότερα από την τεράστια καρδιά του. Σιωπηρός αλλά έντονα ζωντανός, ο Αστακός είναι ταινία γεμάτη από μοναδική οπτική αλλά και έναν οικείο γλυκόπικρο πόνο».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved