Oscars 2017: O Lin-Manuel Miranda βοηθάει τη μαμά του να διαλέξει φόρεμα για τα Όσκαρ
Hollywood

Oscars 2017: O Lin-Manuel Miranda βοηθάει τη μαμά του να διαλέξει φόρεμα για τα Όσκαρ

O Lin Manuel Mirand, που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής από το μιούζικαλ Hamilton, μόλις κατάφερε να κερδίσει την πρώτη του υποψηφιότητα στα Όσκαρ για το καλύτερο τραγούδι με τίτλο «How Far I’ll Go» της ταινίας κινουμένων σχεδίων Moana.

Και φυσικά, ο μόνος άνθρωπος που είναι πιο ενθουσιασμένος από εκείνον, είναι η μητέρα του Luz Towns-Miranda.
Όπως όλες οι μαμάδες, η Luz πίστευε ότι ο γιός της θα έκανε κάτι σπουδαίο, για αυτό και εξασφάλισε τη θέση της στην 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ από νωρίς! «Θυμάμαι τη μαμά μου να λέει: “Όταν πάρεις το Όσκαρ, εγώ θα είμαι η συνοδός σου”, που είναι μια πολύ γλυκιά δήλωση» αναφέρει ο Lin-Manuel Mirand. «Πάντα το πίστευε, ακόμα και πριν το πετύχω, οπότε είμαι ενθουσιασμένος που κατάφερε να κρατήσει την υπόσχεσή της».

Οπότε, τώρα που το όνειρο έγινε πραγματικότητα και η Luz εξασφάλισε το εισιτήριό της, το επόμενο βήμα είναι να βρει το ιδανικό φόρεμα για τη βραδιά. Και για να είναι σίγουρος ότι η μαμά του θα εντυπωσιάσει, ο Miranda ζήτησε τη βοήθεια της στυλίστριας Stacy London για να τη μεταμορφώσει, σε μία εμφάνιση που θα θυμίζει Jackie ‘O και Audrey Hepburn.
Το αποτέλεσμα αποκαλύφθηκε στο σόου της Rachael Ray και άφησε άναυδο τον Lin-Manuel. Όταν τελικά κατάφερε να μιλήσει είπε: «Το περίεργο θα είναι ότι ο κόσμος θα μου λέει: “Συγχαρητήρια για την υποψηφιότητά σου για την ταινία Jackie”. Είναι εκθαμβωτική!».

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved