Όσκαρ 2017: Οι «κολλητές» που θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί
Hollywood

Όσκαρ 2017: Οι «κολλητές» που θα περπατήσουν μαζί στο κόκκινο χαλί

Τα βραβεία δεν είναι τα ίδια χωρίς την «κολλητή» σου στο πλευρό σου! Καθώς έχουμε μπει στην τελική ευθεία για τα Όσκαρ, συγκεντρώσαμε τις πιο αγαπημένες φίλες του Hollywood. Θα τις απολαύσουμε μαζί και στο κόκκινο χαλί; Η 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ ξεκινάει σε λίγο και για να δούμε, τι θα δούμε... 

brie larson emma stone e4babb7b f3fe 4850 ac97 e8740ee26c29

Emma Stone και Brie Larson

Καιρό πριν τις δούμε μαζί στα παρασκήνια των βραβείων SAG τον περασμένο μήνα, η Brie μίλησε ανοιχτά για τη σταρ του La La Land, αναφέροντας πως ήταν το στήριγμά της τη χρονιά που πέρασε. «Η Emma Stone ήταν o μέντοράς μου σε αυτό» δήλωσε η Brie όταν έμαθε πως είναι υποψήφια για Όσκαρ για τον ρόλο της στη δραματική ταινία «Room».

Meryl Streep Viola Davis

Meryl Streep και Viola Davis

Ναι, εμφανίστηκαν μαζί τον περασμένο μήνα, όταν η Viola πήρε το πολυπόθητο αστέρι στο «Walk of Fame» και τις είδαμε να αγκαλιάζονται στο διαφημιστικό διάλειμμα των βραβείων SAG. Η μεγαλύτερη δημόσια απόδειξη της φιλίας τους όμως είναι η στιγμή της απονομής του βραβείου της Meryl. «Με κάνεις να αισθάνομαι περήφανη που είμαι καλλιτέχνης. Με κάνεις να νιώθω πως ό,τι έχω– το σώμα μου, το πρόσωπό μου, η ηλικία μου- είναι αρκετά» δήλωσε η σταρ της ταινίας Fences.

Michelle Williams Busy Phillips

Busy Phillipps και Μichelle Williams

Η Michelle γιόρτασε πρόσφατα την ερμηνεία της στο Manchester by the Sea, με την αγαπημένη της φίλη. «Είμαι τόσο ερωτευμένη μαζί της. Είναι η απόδειξη ότι η αγάπη της ζωής σου, δεν χρειάζεται να είναι άνδρας!» είχε δηλώσει σε συνέντευξή της η όμορφη ηθοποιός.

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved