Όσκαρ 2017: Τα fashion trends που θα δούμε στο «κόκκινο χαλί»
Hollywood

Όσκαρ 2017: Τα fashion trends που θα δούμε στο «κόκκινο χαλί»

Κάθε χρόνο περιμένουμε την Τελετή Απονομή των Βραβείων Όσκαρ για να δούμε ποιες ταινίες θα βραβευτούν αλλά και τις δημιουργίες που θα επιλέξουν να φορέσουν οι celebrities.

Το 2016 πολλά ήταν τα «αστέρια» του κινηματογράφου που «έκλεψαν» τις εντυπώσεις με τις εμφανίσεις τους στο «κόκκινο χαλί» και το 2017 είναι πολύ πιθανό να δούμε κάποια από τα περσινά fashion trends να κάνουν δυναμικό comeback!
Ας τα δούμε, λοιπόν, ένα-ένα!


Το «βασιλικό» μοβ

Στο παρελθόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σε αποχρώσεις του μοβ προορίζονταν αποκλειστικά για τους βασιλιάδες, γι’ αυτό και σήμερα μιλάμε για «royal purple»! Το «βασιλικό» μοβ επικράτησε πέρυσι στις πασαρέλες και αναμένεται να έχει την «τιμητική» του και φέτος. Η Tina Fey (με Versace), η Naomi Watts (με Armani) και η Reese Witherspoon (με Oscar de la Renta) ήταν μερικές μόνο από τις stars που είπαν «ναι» στο μοβ στα Βραβεία Όσκαρ το 2016.

mov d

Η χωρίστρα στη μέση

Όσον αφορά στα μαλλιά, η τάση που επικράτησε το 2016 στο «κόκκινο χαλί» των Όσκαρ ήταν η... χωρίστρα στη μέση. Jennifer Lawrence, Julianne Moore, Brie Larson και Sofia Vergara επέλεξαν να εμφανιστούν στην τελετή απονομής με το συγκεκριμένο look στα μαλλιά, ενώ το προτιμά συχνά και η φετινή υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου, Emma Stone. Θα δούμε άραγε στην 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ την πρωταγωνίστρια του «φαβορί» των Όσκαρ 2017, «La La Land», με χωρίστρα στη μέση;

xor

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ

Από τη λίστα μας δεν θα μπορούσε να λείπουν οι τουαλέτες με το... αβυσσαλέο ντεκολτέ! Πέρυσι, η Olivia Wilde, η Charlize Theron και η Margot Robbie έκαναν τα φλας να πάρουν... «φωτιά» με τις σέξι εμφανίσεις τους. Φέτος περιμένουμε να δούμε αν κάποιες από τις υποψήφιες για Όσκαρ θα επιλέξουν να φορέσουν τολμηρές δημιουργίες. Πάντως, η 49χρονη Nicole Kidman, η οποία είναι υποψήφια για το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για τη συμμετοχή της για το «Lion» -μια ταινία που διεκδικεί φέτος και το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας- έχει φορέσει ξανά φόρεμα με έντονο ντεκολτέ!

kidman green dressfgfd

Μη χάσετε στα Novacinema αποκλειστικά μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που ξεχωρίζουν στο box office, αλλά και που διακρίνονται σε μεγάλα βραβεία (La La Land, Aστακός).

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved