Όσκαρ 2017: Δείτε πώς πήγαν για πρώτη φορά στα βραβεία οι φετινές υποψήφιες!
Hollywood

Όσκαρ 2017: Δείτε πώς πήγαν για πρώτη φορά στα βραβεία οι φετινές υποψήφιες!

Η 89η Τελετή Απονομής των Βραβείων Όσκαρ αρχίζει σε λίγο και εκατομμύρια άνθρωποι περιμένουν με ανυπομονησία να δουν ποιοι καλλιτέχνες θα κερδίσουν φέτος τα χρυσά αγαλματίδια αλλά και τι δημιουργίες θα φορέσουν οι σταρ του Χόλιγουντ στο «κόκκινο χαλί».

Λίγο πριν τα Όσκαρ 2017, λοιπόν, εμείς αποφασίσαμε να πάμε... μερικά χρόνια πίσω και να βρούμε τα σύνολα με τα οποία επέλεξαν να εμφανιστούν στα πρώτα τους Όσκαρ, μερικές από τις κυρίες οι οποίες διεκδικούν φέτος τα χρυσά αγαλματίδια!

Meryl Streep, 1979

Ήταν το 1979 όταν η Meryl Streep πάτησε για πρώτη φορά το «κόκκινο χαλί» των Όσκαρ. Η ηθοποιός, η οποία φέτος είναι υποψήφια για το Όσκαρ Α' Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Florence Foster Jenkins», είχε επιλέξει να φορέσει μια τουαλέτα με μακριά μανίκια και δαντέλα!

meryl streedddd

Εmma Stone, 2012

Όσον αφορά στη σταρ της ταινίας «La La Land» και φαβορί αυτή την χρονιά για το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου, Emma Stone, είχε φορέσει μια εντυπωσιακή, κόκκινη τουαλέτα Giambattista Valli!

emma neo fh

Nicole Kidman, 1991

Η υποψήφια για το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Lion» (διεκδικεί μαζί με το «La La Land» το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας), Nicole Kidman, είχε πάει για πρώτη φορά στα Βραβεία Όσκαρ το 1991, μαζί με τον πρώην σύζυγό της, Tom Cruise. Τότε, είχε εμφανιστεί στο «κόκκινο χαλί» με ένα μαύρο, βελούδινο μίνι φόρεμα!

nic prwta oskar

Viola Davis, 2009

Το 2009 η Viola Davis, η οποία είναι υποψήφια για το Όσκαρ Β' Γυναικείου ρόλου για την ταινία «Fences», είχε εμφανιστεί στα Βραβεία της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου με μια εντυπωσιακή τουαλέτα με αποκαλυπτικό ντεκολτέ, ενώ φορούσε διαμαντένια βραχιόλια και στα δυο της χέρια.

davis fs

Natalie Portman, 2005

Ένα φόρεμα Lanvin, εμπνευσμένο από την... αρχαία Ελλάδα, είχε φορέσει στα Όσκαρ το 2005 η Natalie Portman, η οποία διεκδικεί το φέτος το Όσκαρ Α’ Γυναικείου Ρόλου για την ταινία «Jackie».

my first ods
©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved