Μίνι «Love Actually» εναντίον της φτώχειας
Hollywood

Μίνι «Love Actually» εναντίον της φτώχειας

Ένας άντρας, μια γυναίκα, 13 χρόνια μετά και η αγάπη τους παραμένει «ζωντανή», είναι ακόμη... «in Love Actually».

Οι πρώτες φωτογραφίες της Μάρτιν ΜακΚάτσιον ως Νάταλι και του Χιου Γκραντ ως Ντέιβιντ, από τα γυρίσματα μιας μικρής συνέχειας της ταινίας «Love Actually», είδαν το φως της δημοσιότητας και αναθέρμαναν το ενδιαφέρον όσων αγάπησαν τη ρομαντική κομεντί του 2003.

Μόνο που αυτή τη φορά ο σκοπός, όπως αναφέρει η Espresso, δεν είναι να γυριστεί ένα σίκουελ. Στην πραγματικότητα γυρίζεται μια δεκάλεπτη μίνι ταινία που ρίχνει μια ματιά στη ζωή των ηρώων της ύστερα από 13 χρόνια, υπέρ της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Comic Relief που μάχεται ενάντια στη φτώχεια. Στα πλάνα που δόθηκαν στη δημοσιότητα η Νάταλι και ο Ντέιβιντ είναι ακόμη μαζί, στο Νούμερο 10 της Downing Street, στη βρετανική πρωθυπουργική κατοικία δηλαδή. Μάλιστα, ντυμένο με ασορτί ναυτικά κοστούμια, το ζευγάρι δείχνει καλύτερα από ποτέ. Εκτός από φωτογραφίες της Νάταλι και του Ντέιβιντ, αναρτήθηκαν και φωτογραφίες από τα γυρίσματα του Κόλιν Φερθ ως Τζέιμι, του Βρετανού επίδοξου συγγραφέα που, πληγωμένος από την απιστία της φίλης του, καταφεύγει στη Γαλλία.
Εκεί συγγράφει επιτέλους το βιβλίο του και ερωτεύεται την Πορτογαλίδα οικονόμο του, παρότι δεν γνωρίζουν ο ένας τη γλώσσα του άλλου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved