Uma Thurman: Στην παραλία με νέο αγαπημένο
Hollywood

Uma Thurman: Στην παραλία με νέο αγαπημένο

Μετά την δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύντροφό της, η Uma Therman εθεάθη με γοητευτικό άντρα στην παραλία. 

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο άντρας που είναι στο πλευρό της είναι ο πρώην σύντροφό της Αρπάντ Μπισόν. Η 46χρονη πρωταγωνίστρια συνελήφθη από τον φακό, χαρούμενη και χαλαρή, να απολαμβάνει τον ήλιο και τη θάλασσα, φορώντας ένα σεμνό μπικίνι, στην παραλία με έναν εμφανίσιμο, άγνωστης ταυτότητας άνδρα, με τον οποίο έδειχνε ότι γνωρίζεται καλά και ο οποίος ήταν ιδιαίτερα περιποιητικός μαζί της.

Η Θέρμαν, που τελικά κέρδισε σε αυτό το στάδιο της διαμάχης για την κηδεμονία της 4χρονης κόρης της, κατά την οποία ο Μπισόν ξεστόμισε βαριά λόγια εναντίον της, εμφανίζοντάς την, μεταξύ άλλων, και ως παρανοϊκή, απολαμβάνει και με το παραπάνω το γεγονός ότι ο φίλος της έσπευσε να της δώσει μια πετσέτα ενώ βρισκόταν ακόμα μέσα στη θάλασσα, προφανώς για να αποφύγει την ανατριχίλα από το ακόμα δροσερό αεράκι αλλά και να της δώσει το ποτήρι κρασί που είχε έτοιμο για αυτήν με το που έφτασαν στην ξαπλώστρα τους.

Η δικηγόρος της Ελενορ Αλτερ, την ίδια ώρα, είχε αναλάβει να ενημερώσει τα μέσα για τη νίκη της στην προκαταρκτική διαδικασία της δίκης.

«Το μόνο πράγμα που λείπει και ελπίζω ότι επίκειται είναι οι γονείς να βρουν κάποιον κοινό τόπο, να αφήσουν κατά μέρος τον θυμό τους και να μπορέσουν να συνεργαστούν» προσέθεσε με νόημα.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved