Σεφ κατηγορεί διάσημο ράπερ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του: «Με παρενοχλούσε»
Hollywood

Σεφ κατηγορεί διάσημο ράπερ για την ανάρμοστη συμπεριφορά του: «Με παρενοχλούσε»

Νομικά εναντίον του διάσημου ράπερ Σον «Ντίντι» Κομπς, που είναι γνωστός και ως Παφ Ντάντι, κινήθηκε γυναίκα που εργαζόταν ως σεφ στην έπαυλή του στην Καλιφόρνια, καταγγέλλοντάς τον για σεξουαλική παρενόχληση.

Στα δικαστικά έγγραφα που κατέθεσε η Σίντι Ρουέντα κατηγορεί τον βαθύπλουτο μουσικό ότι ο ίδιος και οι φίλοι του κυκλοφορούσαν γυμνοί στο σπίτι, της ζητούσαν να θαυμάσει το σώμα ή τα γεννητικά όργανά τους και πολλές φορές προέβαιναν σε σεξουαλικές πράξεις παρουσία της.

Ειδικότερα, όπως αποκαλύπτει το περιοδικό «Variety», η γυναίκα υποστηρίζει ότι ο ράπερ την καλούσε να σερβίρει ορεκτικά είτε κατά τη διάρκεια είτε μετά την ολοκλήρωση σεξουαλικών πράξεων. Μία φορά ο Κομπς φέρεται ότι τη ρώτησε αν βρίσκει ελκυστικό το σώμα του, ενώ σε άλλο περιστατικό ένας φίλος του της έδειξε το πέος του.

Η γυναίκα υποστηρίζει ότι εργαζόταν 15 ώρες την ημέρα, αλλά έπαιρνε μεροκάματο μόνο 138 ευρώ. Οταν τον Μάιο του 2016 διαμαρτυρήθηκε, απολύθηκε, με τον ράπερ να υποστηρίζει ότι του έκλεψε ένα ρολόι, ενώ η Ρουέντα ισχυρίζεται ότι της το είχε κάνει δώρο και η κατηγορία της κλοπής ήταν δικαιολογία να για απολυθεί.

Ο εκπρόσωπος του ράπερ, όπως αναφέρει η espresso, σχολίασε στο ΤΜΖ την προσφυγή στη Δικαιοσύνη της Ρουέντα, κάνοντας λόγο για «επιπόλαιη κίνηση μιας δυσαρεστημένης πρώην υπαλλήλου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved