Στα μαγαζιά για βρεφικά, χαλαρή και χαμογελαστή!
Hollywood

Στα μαγαζιά για βρεφικά, χαλαρή και χαμογελαστή!

Η παρουσιάστρια κρατάει την μικρή της ακόμη κοιλίτσα ενώ οι παπαράτσι τη φωτογραφίζουν να κάνει τα ψώνια της.

Η τηλεπερσόνα σόκαρε πριν λίγες μέρες την κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, όταν στον αέρα ανακόινωσε την εγκυμοσυνη της.

Η οικοδέσποινα είπε στους τηλεθεατές στην αρχή του μήνα ότι η 35χρονη συνεργάτιδά της έχει να κάνει την καλύτερη ανακοίνωση, και η μέλλουσα μαμά αποκάλυψε "έχω τη δική μου ηλιαχτίδα, θα κάνω μωρό", φράση που έκανε την πρώτη να βάλει τα κλάμματα από τη συγκίνηση.

Το γνωστό 'κορίτσι του καιρού' έλαμπε όσο διάλεγε τα βρεφικά ρουχαλάκια για το μωράκι της.

Φορούσε ένα γκρι πουλόβερ-φόρεμα με μαύρο κολάν που αγκάλιαζε τέλεια την κοιλίτσα της, ενώ τα καστανά της μαλλιά ήταν χαλαρά στους ώμους της.

Accessories: Adding a daisy chain necklace and wearing her brunette hair in loose waves, she carried the pregnancy glow perfectly

Η μέλλουσα -χαμογελαστή- μαμά είπε ακόμη, ότι μόνο τα κοντινά μέλη της οικογένειας ήξεραν για την εγκυμοσύνη της και αυτή ηταν η κατάλληλη στιγμή να το μάθουν όλοι.

Yummy mummy-to-be: Laura Tobin looked in good spirits as she cradled her blossoming baby bump during at the Baby Show in Birmingham

Η Laura Τobin είναι ένα από τα βασικά τηλεοτπικά κορίτσια που λενε τον καιρό στη Βρετανία, έχοντας ξεκινήσει την καριέρα της στο Met Office το 2002 μετά την αποφοίτησή της από το Reading University, με πτυχίο στη Φυσική και τη Μετεωρολογία.

Stylish: Dressed in a ribbed grey sweater dress, she teamed it with a pair of black tights

Ξεκίνησε να εμφανίζεται στο BBC News ενώ πλέον έχει τη δική της ώρα στο καθημερινό τηλεοπτικό πρόγραμμα που παρουσιάζει η Susanna Reid, Good Morning Britain. Παντρεύτηκε τον Dean Brown το 2010 και τώρα θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved