«Αηδιαστική και άκαρδη η Jolie». Ποιος και γιατί κατηγορεί την ηθοποιό;
Hollywood

«Αηδιαστική και άκαρδη η Jolie». Ποιος και γιατί κατηγορεί την ηθοποιό;

Ως αηδιαστική και άκαρδη χαρακτήρισε την Angelina Jolie για τις τακτικές που φέρεται ότι ακολούθησε κατά τη διαδικασία του casting ανηλίκων για τις ανάγκες της ταινίας «First they killed my father», που γύρισε στην Καμπότζη.

Η ηθοποιός είχε πει στο Vanity Fair ότι ήθελε για τον πρωταγωνιστικό ρόλο ένα παιδί που θα είχε ζήσει πραγματικές δυσκολίες και γι' αυτό άρχισε να αναζητά ένα παιδάκι από ορφανοτροφεία, τσίρκο αλλά και σχολεία.

Τα υποψήφια παιδάκια πέρασαν στη συνέχεια ένα τεστ, κατά το οποίο τους έβαζαν μπροστά τους χρήματα και τους ζητούσαν να τα πάρουν αν έβρισκαν έναν λόγο για τον οποίο τα ήθελαν.

«H Σρέι Μοχ, το κορίτσι το οποίο τελικά επελέγη για τον ρόλο, ήταν το μόνο παιδί που κοιτούσε τα χρήματα για πάρα πολλή ώρα. Οταν αναγκάστηκε να τα δώσει πίσω, έδειξε ότι είχε φορτιστεί ψυχολογικά. Ολα αυτά τα διαφορετικά πράγματα που είχε ζήσει επανέρχονταν στο μυαλό της. Οταν αργότερα ρωτήθηκε τι τα ήθελε τα χρήματα, είπε ότι ο παππούς της είχε πεθάνει και δεν είχαν αρκετά χρήματα για να του κάνουν μια ωραία κηδεία» είπε η Jolie. Μετά τις δηλώσεις αυτές, έγινε χαμός στα social media με πολλά αρνητικά σχόλια για την Jolie και τις μεθόδους της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved