Η Ίρμα απειλεί τους celebrities
Hollywood

Η Ίρμα απειλεί τους celebrities

Η επικίνδυνη Ίρμα απειλεί με το πέρασμα της να κάνει «φτερά στον άνεμο» τα πλούσια ησυχαστήρια δισεκατομμυριούχων και αστέρων, όπως ο Τζόνι Ντεπ, ο Εντι Μέρφί και ο Ρίτσαρντ Μπράνσον.

Ο τυφώνας, που χαρακτηρίστηκε «ο ισχυρότερος τυφώνας του Ατλαντικού Ωκεανού όλων των εποχών» μετά την αναβάθμιση του ατην κατηγορίας, αναμένεται να καταλήξει στην Καραϊβική. Όχι για... διακοπές βεβαίως. Ηδη χτύπησε το νησί Μπαρμπούντα, γεγονός που οδήγησε το Εθνικό Κέντρο Τυφώνων στην έκδοση προειδοποιήσεων γι α «επικίνδυνες πλημμύρες και κατολισθήσεις» προς όλα τα νησιά του συμπλέγματος της Καραϊβικής.

Ο κυβερνήτης της Φλόριντα ΡικΣκοτ ανέλαβε μάλιστα την πρωτοβουλία να κηρύξει την πολιτεία σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Καμία ωστόσο προειδοποίηση δεν κατάφερε να πτοήσει τον ιδρυτή της Ρίτσαρντ Μπράνσον, που αρνείται πεισματικά να εγκαταλείψει το ησυχαστήριο του στο νησί Νέκερ Αϊλαντ στις Βρετανικές Παρθένους Νήσους. Εκτός από τον Μπράνσον, σπίτια σε ιδιόκτητα νησιά στις Μπαχάμες έχουν ο Έντι Μέρφι, ο Τζόι Ντεπ, αλλά και ο μάγος Ντειβιντ Κόπερφιλντ. Επαύλεις ατά Τερκς και Κέικος έχουν οι Μπρούς Γουίλις και Κιθ Ρίτσαρντς, ενώ ο Μικ Τζάγκερ στο μικροσκοπικό Μιστίκ και η ζάπλουτη παρουσιάστρια Όπρα Γουίνφρεϊ στην Αντίγκουα. Ο Ρώσος δισεκατομμυριούχος Ρόμαν Αμπράμοβιτς έχει βίλα αξίας 42.000.000 ευρώ στο Σεν Μπαρτς της Γουαδελούπης, ενώ ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ έχειτο αποκαλούμενο «Κάστρο των Φοινίκων» στο Γαλλικό Σεν Μαρτέν που πρόσφατα έβαλε πωλητήριο για μόλις 14.000.000 ευρώ.

Λόγος ανησυχίας για τη ζωή των διάσημων ιδιοκτητών φαίνεται, ότι δεν υπάρχει, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς δεν βρίσκονται στις εξοχικές κατοικίες τους στην Καραϊβική.

Πηγή:espresso

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved