Νέο σοκ στο Hollywood με αποκαλύψεις για τις αρρωστημένες φαντασιώσεις σκηνοθέτη
Hollywood

Νέο σοκ στο Hollywood με αποκαλύψεις για τις αρρωστημένες φαντασιώσεις σκηνοθέτη

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις στο Hollywood. Η μια γυναίκα μετά την άλλη, σπάει την σιωπή της και μιλά για την σεξουαλική παρενόχληση την οποία έχει υποστεί. Μετά το σκάνδαλο με τον παραγωγό, Χάρβεϊ Γουάινσταιν, η εφημερίδα Los Angeles Times φέρνει στο φως μαρτυρίες 38 γυναικών, οι οποίες κατηγορούν τον 72χρονο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Τζέιμς Τόμπακ για σεξουαλική παρενόχληση.

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται, τους έταζε λαμπερή καριέρα και διεθνή αναγνωρισιμότητα, με αντάλλαγμα να εκπληρώσουν τις αρρωστημένες ορέξεις του.

Ο Τόμπακ συνήθιζε να αυνανίζεται μπροστά σε όποια γυναίκα αρνούνταν να κάνει σεξ μαζί του, εκσπερματώνοντας στα παντελόνια τους ή πάνω στο σώμα τους.

Τις ρωτούσε «Πόσο συχνά αυνανίζεσαι;» «Πόση ηβική τρίχα έχεις;» και τους έλεγε ότι δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, αν δεν εκσπερμάτωνε αρκετές φορές την ημέρα. Η Λουίζ Πόστ, τραγουδίστρια του συγκροτήματος Βέρουκα Σαλτ, είπε ότι κατά την διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Black and White: «Άπλωσε» τα χέρια του πάνω μου και μου είπε ότι θα εκσπερματώσει, αν τον κοίταζα στα μάτια και τραβούσε τις θηλές του...Όλοι θέλουν να δουλέψουν, γι΄αυτό το ανέχονται. Αυτός είναι ο λόγος που το ανέχτηκα. Επειδή ήλπιζα να βρω και άλλη δουλειά».

Η ηθοποιός Τέρι Κον, γνώρισε τον Τόμπακ όταν ήταν 23 ετών. Πήγανε στο Σέντραλ Παρκ και εκείνος της είπε ότι ο καλύτερος τρόπος για να γνωρίσεις κάποιον, είναι να κοιτάξεις τα μάτια του, όταν είναι σε οργασμό. Γονάτισε μπροστά της και άρχισε να τρίβετε στο πόδι της, λέγοντας της να τον κοιτάει στα μάτια.

«Είχα σοκαριστεί, πάγωσα και δεν ήξερα τι να κάνω. Σκέφτηκα ότι αν αντιστεκόμουν, θα γίνονταν χειρότερα τα πράγματα».

Από την πλευρά του, ο 72χρονος σκηνοθέτης αρνήθηκε τα πάντα, λέγοντας στην εφημερίδα πως δεν έχει δει ποτέ στην ζωή του αυτές τις γυναίκες.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved