Η απίστευτη ιστορία 13χρονης που βρέθηκε από την ζητιανιά στο... Hollywood
Hollywood

Η απίστευτη ιστορία 13χρονης που βρέθηκε από την ζητιανιά στο... Hollywood

Είναι μόλις 13 ετών και έχει ζήσει την απόλυτη φτώχεια αλλά και την απόλυτη λάμψη και χλιδή που προσφέρει το Hollywood.

Ο λόγος για την πρωταγωνίστρια της σειράς «Stranger Things», Millie Bobby Brown, η οποία έχει κλέψει τις καρδιές των φανς της σειράς του Netflix. Η ιστορία της πάντως είναι αξιοπρόσεκτη. Η Millie Bobby είναι το τρίτο από τα τέσσερα παιδιά της οικογένειας.

Γεννήθηκε στη Μαρμπέγια, όταν η οικογένειά της μετακόμισε από την Αγγλία στην Ισπανία, για να εργαστεί στο εστιατόριο που διατηρούσαν εκεί οι παππούδες της. Υστερα από λίγο καιρό επέστρεψαν στην Αγγλία και, όταν η Millie Bobby ήταν οκτώ ετών, μετακόμισαν εκ νέου στη Φλόριντα, όπου ο πατέρας της ξεκίνησε μια επιχείρηση λεύκανσης δοντιών.

Εκείνη τότε γράφτηκε σε σχολή υποκριτικής και ένας ατζέντης που διέκρινε το ταλέντο της τους ζήτησε να μετακομίσουν στο Λος Αντζελες για να την βοηθήσει να κάνει καριέρα. Πεπεισμένοι για το ταλέντο της, οι Brown τα πούλησαν όλα για να μετακομίσουν μαζί της, περνώντας παράλληλα όμως μεγάλες οικονομικές δυσκολίες...

«Υπήρχαν στιγμές που δεν ξέραμε αν θα μπορούσαμε να αγοράσουμε φαγητό ή να πληρώσουμε το ενοίκιο. Ήταν πολύ δύσκολα. Χύνονταν πολλά δάκρυα» έχει δηλώσει η Millie Bobby, αποκαλύπτοντας ότι κάποια στιγμή αναγκάστηκαν να ζητήσουν χρήματα από τη μάνατζέρ της.

Μπορεί να έπαιρνε κάποιους μικρούς ρόλους σε τηλεοπτικές σειρές, τα χρήματα ωστόσο δεν έφταναν κι έτσι το καλοκαίρι του 2015 η οικογένεια αναγκάστηκε να επιστρέψει στη Βρετανία. Λίγες εβδομάδες μετά την επιστροφή τους πληροφορήθηκαν ότι η Millie Bobby είχε πάρει τον ρόλο της Eleven στο «Stranger Things».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved