Η Νέα Υόρκη... υποκλίνεται στον Γιώργο Λάνθιμο!
Hollywood

Η Νέα Υόρκη... υποκλίνεται στον Γιώργο Λάνθιμο!

Με τη νέα ταινία του πολυβραβευμένου Ελληνα σκηνοθέτη θα σηκώσει αυλαία στις 28 Σεπτεμβρίου το 56ο κατά σειρά Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης.

To γεγονός αυτό αποδεικνύει για ακόμη μια φορά ότι ο Γιώργος Λάνθιμος αποτελεί μια υπολογίσιμη δύναμη στον παγκόσμιο κινηματογράφο.

Η καινούργια ταινία του έρχεται μετά το εξαιρετικό φιλμ «Ο θάνατος του ιερού ελαφιού», έχει τον τίτλο «The favourite» και είναι ένα ιστορικό δράμα εποχής το οποίο αφηγείται το παράλληλο χρονικό τριών γυναικών της αγγλικής βασιλικής οικογένειας με κεντρικά πρόσωπα τη βασίλισσα Αννα, τη δούκισσα Σάρα Τσόρτσιλ και τη βαρόνη Αμπιγκέιλ Μάσαμ.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Εμα Στόουν, Ολίβια Κόλμαν, Ρέιτσελ Βάις αλλά και Νίκολας Χουλτ. Να σημειωθεί ότι το σενάριο υπογράφουν η Ντέμπορα Ντέιβις και ο Τόνι Μακ Ναμάρα. «Το “The Favourite” είναι πολλά πράγματα ταυτόχρονα, καθένα από τα οποία είναι τέλεια συνδεδεμένα: ένα ιστορικό έπος, μια γιορτή της εικόνας, μια πολύ άγρια ιππασία, μια φοβερή επίδειξη ερμηνευτικών ικανοτήτων από τη Ρέιτσελ Βάις, την Εμα Στόουν και την Ολίβια Κόλμαν, υποβοηθούμενη από ένα λαμπρό καστ ηθοποιών, ένας άθλος από τον Γιώργο Λάνθιμο. Είναι μια… έκρηξη» δήλωσε ο διευθυντής του Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Νέας Υόρκης και πρόεδρος της Επιτροπής Επιλογής των ταινιών του φεστιβάλ Κεντ Τζόουνς, σύμφωνα με την εφημερίδα Espresso.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved