Δυο ντοκιμαντέρ ρίχνουν φως στο θάνατο της Whitney Houston
Hollywood

Δυο ντοκιμαντέρ ρίχνουν φως στο θάνατο της Whitney Houston

Αν ζούσε ακόμη, η Whitney Houston θα γιόρταζε πριν από μερικές ημέρες τα 55α γενέθλιά της

Πρόλαβαν ωστόσο οι δαίμονές της να την οδηγήσουν σε ένα άδοξο τέλος το 2012, στα 49 της χρόνια - πνίγηκε στην μπανιέρα δωματίου ξενοδοχείου στο Μπέβερλι Χιλς -, ένα τέλος που έλαβε ακόμη πιο τραγικές διαστάσεις τρία χρόνια αργότερα, με τον σχεδόν πανομοιότυπο θάνατο της 22χρονης κόρης της, Μπόμπι Κριστίνα Μπράουν. Τώρα έρχονται δυο ντοκιμαντέρ που θα προσπαθήσουν να ρίξουν φως στο θάνατο της.
Στα δύο ντοκιμαντέρ φανερώνονται και διάφορες πλευρές της που το κοινό δεν γνώριζε. Ηταν, για παράδειγμα, αφάνταστα ανταγωνιστική, σε κάποια παλιά βίντεο φαίνεται να μιλάει με τη μητέρα της υποτιμητικά για πολλούς συναδέλφους της, αν και το πιο δηλητηριώδες σχόλιο το κρατάει για την Πόλα Αμπντούλ: «Το κορίτσι αυτό τραγουδάει φάλτσα ακόμη και στον δίσκο της. Τι μένει τελικά; Μια εικόνα που όλοι ξέρουμε ότι δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα». Υπάρχουν ωστόσο και αποκαλύψεις πιο σοκαριστικές.

Στο «Whitney: Can I Be Me» η έμφαση δίνεται στη σχέση της με τη Ρόμπιν Κρόφορντ, που από κολλητή της φίλη χρίστηκε δεξί της χέρι και πολλοί πιστεύουν ότι υπήρξε ερωμένη της και ο πραγματικός έρωτας της ζωής της, ο μόνος άνθρωπος που νοιαζόταν πραγματικά για εκείνη. Οταν οι φήμες για την αμφιφυλοφιλία της άρχισαν να ακούγονται πιο έντονα, το θρησκόληπτο οικογενειακό περιβάλλον της έκανε τα πάντα για να απομακρύνει την Κρόφορντ από το πλευρό της, αποτελούσε άλλωστε το μοναδικό εμπόδιο μπροστά στην πλήρη οικονομική εκμετάλλευσή της. Οταν ωστόσο η Ρόμπιν έθεσε στη Γουίτνεϊ το δίλημμα «Ή ο Μπόμπι ή εγώ», εκείνη τάχθηκε στο πλευρό του τότε συζύγου της.

Το «Whitney» από την άλλη, το οποίο μάλιστα γυρίστηκε με την έγκριση της οικογένειάς της, ρίχνει μία ακόμη μεγαλύτερη βόμβα, αφού αποκαλύπτει πως όταν η ντίβα ήταν παιδί είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την εξαδέλφη της Ντι Ντι Γουόργουικ (πέθανε το 2008), αδελφή της γνωστής τραγουδίστριας Ντιόν Γουόργουικ και μετρίως επιτυχημένη τραγουδίστρια. Η Ντιόν έδωσε πριν από μερικές ημέρες συνέντευξη δηλώνοντας πως θεωρεί εξωφρενικούς τους ισχυρισμούς, το ίδιο και η μητέρα της Γουίτνεϊ.

Ο σκηνοθέτης Μάρτιν Μακ Ντόναλντ επιμένει ωστόσο πως παρατήρησε στα ντοκουμέντα που του παρείχαν οι συγγενείς ότι στις ταινίες που είχαν τραβηχτεί όσο ήταν έφηβη έμοιαζε σαν να μη νιώθει άνετα μέσα στο ίδιο της το δέρμα, η συμπεριφορά της του θύμισε ανθρώπους που είχαν υποστεί κάποιο τραύμα κατά την παιδική τους ηλικία. Το ντοκιμαντέρ στηρίζεται στη μαρτυρία της θείας της και προσωπικής βοηθού της, Πατ Χιούστον, η οποία δήλωσε πως η Γουίτνεϊ τής είχε εξομολογηθεί τις εξαιρετικά δυσάρεστες παιδικές αναμνήσεις της, καθώς και στην παρόμοια εξιστόρηση του αδελφού της, Γκάρι, ο οποίος λέει πως έπεσε στα ναρκωτικά εξαιτίας αυτών που είχε ζήσει ως παιδί. Το γεγονός επίσης ότι η ίδια η Χιούστον καταδίκαζε στις συνεντεύξεις της με περισσότερο πάθος από αυτό που επεδείκνυε συνήθως όσους κακομεταχειρίζονται παιδιά δίνει αυξημένες πιθανότητες να έχει βάση το σενάριο της σεξουαλικής κακοποίησης.

Πηγή: BΗΜΑgazino

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved