Hollywood

Όλες οι λεπτομέρειες του γάμου... αλά Ελληνικά της Μαρίας Μενούνος στον Άκοβο Αρκαδίας

Gossip-tv Team

Στο γραφικό εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου στον Άκοβο Αρκαδίας, ιδιαίτερη πατρίδα της Maria Menounos, θα γίνει σήμερα ο γάμος της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Kevin Undergaro

Το εκκλησάκι που έχτισε ο πατέρας της διάσημης δημοσιογράφου και παρουσιάστριας, θα υποδεχτεί φίλους και συγγενείς του ζευγαριού από όλα τα μίκη και πλάτη της γης για τον γάμο αλά... ελληνικά του ζευγαριού, τον οποίο ετοίμαζαν εδώ και καιρό!

Όπως η ίδια η Maria αποκάλυψε, θέλει όλα να γίνουν σύμφωνα με την ελληνική παράδοση. Δεν είναι λοιπόν καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι η ίδια αποφάσισε να μην κάνει το γλέντι μετά τον γάμο σε κάποια λαμπερή και χλιδάτη αίθουσα δεξιώσεων αλλά στην... πλατεία του χωριού που ετοιμάζεται πυρετωδώς τις τελευταίες ημέρες για να υποδεχτεί τους εκλεκτούς καλεσμένους.

Ακόμα και... χτίστες έχουν επιστρατευτεί ώστε να διαμορφωθεί κατάλληλα ο χώρος και οι γύρω δρόμοι μιας και το χωριό θα γνωρίσει μεγάλες δόξες μετά από ένα τέτοιο γεγονός.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο γαμπρός, για τα μάτια της γυναίκας που αγαπά, βαφτίστηκε χριστιανός ορθόδοξος και μάλιστα πήρε το όνομα Μιχάλης. Δεν το επέλεξε καθόλου τυχαία αυτό το όνομα καθώς όπως αποκάλυψε η Μαρία, Μάικλ, δηλαδή Μιχάλης στα αγγλικά, λεγόταν ο πατέρας του.

Να θυμίσουμε ότι κουμπάροι του ζευγαριού θα είναι ο Λέων Πατίτσας με τη σύζυγό του Μαριέττα Χρουσαλά, ο Δημήτρης Γιαννέτος και ο Σωτήρης Κυρανάκος.

Δείτε παρακάτω βίντεο από τις προετοιμασείς που γίνονται στο χωριό, λίγο πριν τον λαμπερό γάμο του ζευγαριού...

Πηγή video: ΕΡΤ

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved