Όσκαρ 2019 Νικητές: Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς
Hollywood

Όσκαρ 2019 Νικητές: Αυτή είναι η καλύτερη ταινία της χρονιάς

Ποια ταινία πήρε τελικά το Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας το 2019;

Το "βαρύ" βραβείο της ακαδημίας φέτος μας έφερε μπροστά σε πρωτόγνωρες καταστάσεις, αφού για πρώτη φορά είδαμε υποψήφια για αυτό μια ταινία βγαλμένη από κομικ, το black panther και όχι άδικα αφού επανέφερε εισπρακτικά την χρυσή εποχή των box office με εισπράξεις πάνω από 1,34 δισ. Ευρώ. Ενώ από την άλλη, ο Γιώργος Λάνθιμος, μετά την νίκη του Μάνου Χατζιδάκι για το βραβείο καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού το 1960, έφερε ξανά άρωμα Ελλάδας στην Αμερική, με δέκα υποψηφιότητες στα φετινά βραβεία ακαδημίας.

Οι υποψηφιότητες στην κατηγορία των Όσκαρ 2019 για το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας ήταν οι εξής:

Black Panther
BlacKkKlansman
Bohemian Rhapsody
The Favourite
Green Book
Roma
A Star Is Born
Vice

Το μεγάλο φαβορί των φετινών προγνωστικών ήταν η ταινία Roma μιας και είναι από τα είδη ταινιών που αρέσουν στην ακαδημία ενώ παράλληλα προσεγγίζει ένα θέμα που αγγίζει τους αμερικανούς, η οποία κονταροχτυπήθηκε με το Green Book. Μια ταινία η οποία, σύμφωνα πάντα με τα λόγια της πιάτσας, είναι η καλύτερη ταινία για φέτος, ενώ ακολουθούσαν με την εξής σειρά οι, The Favourite ,Vice, Bohemian Rhapsody, BlacKkKlansman, A Star Is Born και Black Panther.
Για να δούμε τελικά ποιοι είναι οι τυχεροί στην μάχη των στοιχημάτων απόψε, αυτοί που πόνταραν στα φαβορί, ή εκείνοι που ακλούθησαν το ένστικτο τους; Γιατί η Καλύτερη ταινία της χρονιάς είναι το Green Book το ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved