Σπίτι του ηθοποιού στο Hollywood - Στο διοικητικό συμβούλιο ο George Clooney
Hollywood

Σπίτι του ηθοποιού στο Hollywood - Στο διοικητικό συμβούλιο ο George Clooney

Ο Ράιτ Κινγκ φίλησε τη Βίβιαν Λι στη μεγάλη οθόνη, στην ταινία «Λεωφορείον ο Πόθος», το 1951.

Η Κόνι Σόγιερ εμφανίστηκε στο πλευρό αστέρων, όπως ο Ντιν Μάρτιν, σε ασπρόμαυρες ταινίες, πριν παίξει σε τηλεοπτικές σειρές τη Ρέι Ντόνοβαν στα 90 της.

Ο σκηνοθέτης Ντανιέλ Σέλζνικ, αν και όχι πολύ αναγνωρίσιμος, είναι μέλος της αριστοκρατίας του Χόλιγουντ, αφού ήταν εγγονός του Λούις Μάγιερ, του επικεφαλής των στούντιο MGM.
Όσο για την Αν Φόλκνερ, έπαιζε τη συνάδελφο της Ροζάν Μπαρ στο ομώνυμο σίριαλ, εμφανιζόμενη μαζί με τον -νεαρό τότε- George Clooney, ο οποίος ακόμα και σήμερα λάμπει από χαρά κάθε φορά που τη βλέπει!
Οι παραπάνω όχι και τόσο γνωστοί ηθοποιοί έχουν ένα κοινό: είναι γείτονες σε έναν ειδικό οίκο ευγηρίας για ανθρώπους που έχουν περάσει τη ζωή τους στη showbiz.
Ο λόγος για το Motion Picture Country Home, που σύμφωνα με την Espresso, βρίσκεται σε προάστιο του Λος Αντζελες και χρηματοδοτείται από το Χόλιγουντ εδώ και σχεδόν έναν αιώνα, το οποίο θέλει έτσι να φροντίζει τους ανθρώπους, του όταν βρίσκονται σε αδυναμία ή σε γηρατειά.
Το χολιγουντιανό «Σπίτι του Ηθοποιού» είναι ένα σύμπλεγμααπό μπανγκαλόου, αγροικίες και καλόπεριποιημένες πρασινάδες, θυμίζοντας έντονα σκηνικό ταινίας.
Η ιδέα ξεκίνησε από σταρ της χρυσής εποχής του Χόλιγουντ, όπως ο Τσάρλι Τσάπλιν, ενώ κσι η νεότερη ελίτ της Μέκκας του κινηματογράφου συνεχίζει να στηρίζει αυτό το καταφύγιο για τους ηλικιωμένους συναδέλφους τους.
Στο Δ.Σ ο George Clooney
Ο George Clooney είναι στο διοικητικό συμβούλιο, ενώ σταρ, όπως η Τζόντι Φόστερ και ο Κερκ Ντάγκλας, έχουν κάνει δωρεές εκατομμυρίων δολαρίων για τη δημιουργία και τη συντήρηση αυτών των υποδειγματικών υποδομών, που περιλαμβάνουν ακόμα και πισίνες υδατοθεραπείας αλλά και στούντιο και αίθουσα κινηματογράφου.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved