Πρώην top model «άναψε» φωτιά στους Beckham
Hollywood

Πρώην top model «άναψε» φωτιά στους Beckham

Η Έλενα Κρίστενσεν, που έχει κάνει τη Βικτόρια Μπέκαμ να χάσει τον ύπνο της λόγω της στενής παρέας με τον άλλοτε σταρ του ποδοσφαίρου, μοίρασε εγκεφαλικά στα social media.

Όπως τη γέννησε η μαμά της πόζαρε η Έλενα Κρίστενσεν, κάνοντας την Βικτόρια Μπέκαμ να σκάει ακόμα περισσότερο από την ζήλεια της.

Το 50χρονο μοντέλο πόζαρε ολόγυμνο ανάμεσα σε άδεια χαρτόκουτα, καλύπτοντας όμως τα επίμαχα σημεία του σώματός του με τα χέρια του. Οπως σχολίασε κάτω από τις φωτογραφίες, η συγκεκριμένη φωτογράφιση έγινε με αφορμή ενός νέου επιχειρηματικού της πρότζεκτ που σχετίζεται με βιβλία.

Η Κρίστενσεν δημοσιοποίησε αυτές τις αισθησιακές φωτογραφίες λίγες ημέρες μετά το δημοσίευμα της εφημερίδας «Sun», το οποίο ανέφερε ότι το πρώην spice girl είναι ενοχλημένο με τη φιλία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα σύζυγό της και στο διάσημο μοντέλο από τη Δανία.

Η Κρίστενσεν και ο Μπέκαμ είχαν βγάλει μια τρυφερή selfie τον περασμένο Δεκέμβριο, στη διάρκεια της Art Basel, και κατακλύστηκε από εκατοντάδες σχόλια χρηστών του Instagram, που τους χαρακτήριζαν «ταιριαστό ζευγάρι».

«Η Βικτόρια αγχώνεται συχνά σχετικά με τις φιλίες που έχει αναπτύξει ο Ντέιβιντ με γυναίκες celebrities. Υπάρχει φυσικά μια ζήλια, δεδομένου ότι θα προτιμούσε να περνάει περισσότερο χρόνο η ίδια μαζί του. Ο Ντέιβιντ και η Ελενα ταίριαξαν στη στιγμή και κράτησαν επαφή» ανέφερε πηγή στη «Sun», προσθέτοντας ότι η Κρίστενσεν δεν είναι το μόνο μοντέλο με το οποίο κάνει παρέα ο Μπέκαμ.

«Και με την Μπέλα Χαντίντ κάνουν συχνά παρέα τελευταία. Η Βικτόρια έμαθε για ένα βραδινό πάρτι στο Μαϊάμι όπου συναντήθηκαν και εκνευρίστηκε, γιατί η ίδια δεν μπορούσε να παραστεί» τόνισε η ίδια πηγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved