Μικ Τζάγκερ: Παίρνει εξιτήριο μετά την περιπέτεια της υγείας του
Hollywood

Μικ Τζάγκερ: Παίρνει εξιτήριο μετά την περιπέτεια της υγείας του

Αισιόδοξοι για εξιτήριο σε λίγες μέρες είναι οι φίλοι του Μικ Τζάγκερ, καθώς ο γερόλυκος της ροκ πρόσφατα υποβλήθηκε σε επέμβαση καρδιάς.

Για την ακρίβεια, ο 75χρονος θα είχε πεθάνει σύμφωνα με όσα υποστήριξε ο αδερφός του, Κρις Τζάγκερ, αν σε έναν έλεγχο ρουτίνας οι γιατροί δεν είχαν ανακαλύψει ότι έχει σοβαρό καρδιακό πρόβλημα.
Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ του Billboard μετά την επέμβαση στην καρδιακή βαλβίδα στο νοσοκομείο New York Presbyterian παρακολουθείται στενά για τυχόν ενδείξεις επιπλοκής, οι πιθανότητες ωστόσο για κάτι τέτοιο θεωρούνται ελάχιστες.
«Αναπαύεται και αναρρώνει καλά» δηλώνουν οι φίλοι του. Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε είναι ελάχιστα επεμβατική και επελέγη για να αποφύγει πιο βαρύ χειρουργείο.
Οι γιατροί επιδιόρθωσαν την προβληματική βαλβίδα χρησιμοποιώντας έναν καθετήρα που έβαλαν σε κεντρική αρτηρία. Το πρόβλημα εντοπίστηκε κατά τη διάρκεια τσεκ απ από το οποίο περνούσαν όλα τα μέλη των Rolling Stones εν όψει της νέας περιοδείας τους. Το συγκρότημα αναβάλει προσωρινά τις εμφανίσεις του που ήταν προγραμματισμένες για την περιοδεία No Filter, αλλά θα πραγματοποιηθούν όταν δώσουν το πράσινο φως οι γιατροί του τραγουδιστή.
Aπό την πλευρά του ο Μικ Τζάγκερ έγραψε στο twitter:
«Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα υποστήριξης. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα τώρα και αναρρώνω. Ευχαριστώ, επίσης, το προσωπικό του νοσοκομείου για τη θαυμάσια δουλειά του».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved