Jennifer Lawrence: Ετοιμασίες γάμου για την οσκαρική ηθοποιό (photos)
Hollywood

Jennifer Lawrence: Ετοιμασίες γάμου για την οσκαρική ηθοποιό (photos)

Η οσκαρική ηθοποιός, Jennifer Lawrence, βρήκε τον έρωτα της ζωής της στο πρόσωπο ενός διευθυντή γκαλερί της Νέας Υόρκης. 

Η ηθοποιός είναι παράφορα ερωτευμένη και δεν την ενδιαφέρει ποιος το γνωρίζει αυτό.

«Είναι το πιο τέλειο ανθρώπινο πλάσμα που έχω γνωρίσει», σημείωσε για τον αρραβωνιαστικό της, Cooke Maroney, στο podcast Naked της Catt Sadler, στις 13 Ιουνίου.

«Είναι πραγματικά! Και γίνεται όλο και καλύτερος. Νιώθω μεγάλη τιμή να γίνω μια Maroney».

Σύμφωνα με καλή πληροφορημένη πηγή, η 28χρονη κάτοχος Όσκαρ και ο 24χρονος διευθυντής γκαλερί τέχνης στη Νέα Υόρκη πρόκειται να παντρευτούν το φθινόπωρο.

Η Lawrence, η οποία εθεάθη να φοράει δαχτυλίδι αρραβώνων τον προηγούμενο Φεβρουάριο, λέει πως δεν αγχώνεται με τις λεπτομέρειες του γάμου.

«Είδα ένα φόρεμα, μου άρεσε και σκέφτηκα "Αυτό είναι το φόρεμα". Είδα έναν χώρο και είπα "Ωραία, βρήκαμε και τον χώρο"», επισήμανε.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε πέρσι, όταν η ηθοποιός πέρασε από την γκαλερί του κι εκείνος της ζήτησε να βγουν.

Η σταρ των Hunger Games παραδέχτηκε πως εκείνη την περίοδο σίγουρα δεν είχε στο μυαλό της να κάνει σχέση.

«Σίγουρα δεν ήμουν σε κατάσταση "Τώρα είμαι έτοιμη να παντρευτώ"» τόνισε η ηθοποιός στο Naked και συνέχισε:

«Απλώς συνάντησα τον Cooke και ήθελα να παντρευτώ εκείνον. Είναι ο καλύτερος μου φίλος, οπότε θέλω να δεθούμε νομικά για πάντα».

Από τότε το κορίτσι από το Λούιβιλ, που πριν είχε σχέση με τον ηθοποιό Nicholas Hoult, τον τραγουδιστή των Coldplay, Chris Martin και τον σκηνοθέτη Darren Aronofsky, εμφανιζόταν συχνά σε εστιατόρια και μπαρ της Νέας Υόρκης συνοδευόμενη από τον Maroney.

Σύμφωνα με πρόσωπο που γνωρίζει τις καταστάσεις, o Maroney, ο οποίος μεγάλωσε στο Βερμόντ, της ταιριάζει απόλυτα:

«Είναι έξυπνος, διαθέτει χιούμορ και την κρατά σε εγρήγορση.

Η ευφυΐα και το χιούμορ του ταιριάζουν με το δικό της».

Η Lawrence είπε, επίσης, πως πρόσφατα αποφάσισε να κατεβάσει τους εργασιακούς της ρυθμούς για να κερδίσει περισσότερο προσωπικό χρόνο.

«Δουλεύω συνεχώς από τα 16 μου. Η τελευταία χρονιά ήταν η πιο υγιής και παραγωγική. Γνώρισα κάποιον. Ερωτεύτηκα και άρχισα μια καινούρια ζωή στη Νέα Υόρκη».

Και μπορεί να μην είναι η κλασική νύφη που άγχεται με κάθε λεπτομέρεια του γάμου της, υπάρχει μια παράκληση, με την οποία ελπίζει πως θα συμμορφωθούν όλοι οι καλεσμένοι.

«Θέλει ένα τρελό πάρτι, όπου όλοι θα διασκεδάσουν» λέει η πηγή του ρεπορτάζ, και συνεχίζει: «Είναι πραγματικά ενθουσιασμένη με τον γάμο και ανυπομονεί να παντρευτεί». ·

Πηγή: People

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved