Rihanna: Οι κατηγορίες εναντίον της με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση - Τι συνέβη; (photos)
Hollywood

Rihanna: Οι κατηγορίες εναντίον της με αφορμή τη νέα της φωτογράφιση - Τι συνέβη; (photos)

Η Rihanna πραγματοποίησε φωτογράφιση για μεγάλο περιοδικό μόδας και προκάλεσε αντιδράσεις.

Η εκρηκτική pop star φωτογραφήθηκε για λογαριασμό του κινεζικού Harper’s Bazzar και ποζάρει ντυμένη και μακιγιαρισμένη με τρόπο που να μοιάζει με Κινέζα, ωστόσο πολλοί χρήστες των social media καταδίκασαν την εν λόγω φωτογράφιση.

Οι φωτογραφίες λοιπόν δημοσιεύτηκαν και πολλοί έσπευσαν να κατακρίνουν την Pop artist για ιδιοποίηση πολιτιστικής κληρονομιάς προς όφελός της, καθώς υποστήριξαν πως με αυτόν τον τρόπο επιχειρεί να διαφημίσει την εταιρεία ρούχων της.

Άλλοι –με αφορμή αυτό το photoshooting- θυμήθηκαν την αποκαλυπτική φωτογράφιση της Kim Kardashian στην οποία λάνσαρε τα δικά της εσώρουχα προκαλώντας επίσης ποικίλες αντιδράσεις στον ιαπωνικό λαό, κάτι που την ανάγκασε να αποσύρει τη σειρά «Κιμονό».

Ωστόσο, οι fans της Rihanna υποστήριξαν την αγαπημένη τους καλλιτέχνιδα, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται για πολιτιστική ιδιοποίηση, αφού η ομάδα των συντελεστών του κινεζικού τεύχους απαρτίζεται εξολοκλήρου από Κινέζους, ενώ παράλληλα η περιγραφή που δίδεται από το περιοδικό κάνει λόγο για ένα εξώφυλλο «ανατολικό με δυτική διάθεση».

Ακολουθούν οι φωτογραφίες που προκάλεσαν σάλο σε αρκετά μεγάλη μερίδα κόσμου…

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved