Paris Hilton: Το γύρισμα σε υπερπολυτελές γιοτ στη Μύκονο, οι selfies και οι πόζες (photos)
Hollywood

Paris Hilton: Το γύρισμα σε υπερπολυτελές γιοτ στη Μύκονο, οι selfies και οι πόζες (photos)

H Paris Hilton ήρθε για λίγο στη Μύκονο, έφερε μαζί της αναστάτωση και... έφυγε! Στον απόηχο της επίσκεψής της, όμως κράτησε τις καλύτερες εντυπώσεις αλλά και άφησε πλούσιο υλικό σε όλους εμάς! 

Το διάσημο... κακό κορίτσι της Αμερικανικής showbiz βρέθηκε στο νησί των ανέμων όπου και συνδύασε το τερπνόν μετά του ωφελίμου. Δεν ήρθε μόνο για δουλειά αλλά απόλαυσε και τα πιο όμορφα μέρη του νησιού που η ίδια λατρεύει μιας και δεν ήρθε φέτος για πρώτη φορά.

Ο φωτογραφικός φακός δεν την εντόπισε στα στενά της Μυκόνου ή σε κάποια παραλία όπως συνήθως συμβαίνει με τους διεθνούς φήμης celebrities αλλά πάνω σε υπερπολυτελές γιοτ να ποζάρει για τον φακό των cameraman που την είχαν περικυκλώσει.

Προφανώς επρόκειτο για γύρισμα και η ίδια φορώντας ένα πανέμορφο αέρινο φόρεμα, πόζαρε πάνω στη θαλαμηγό, δείχνοντας να είναι σε πολύ καλή διάθεση.

Μετά και από αυτό, όμως, η Paris Hilton αναχώρησε για τον επόμενο προορισμό της, μιας και ως γνωστόν είναι με μία βαλίτσα στο χέρι αφού εμφανίζεται σε πολύ λαμπερά events όπου και είναι επίτιμη προσκεκλημένη.

Δείτε φωτογραφίες από το γύρισμα που έκανε στη Μύκονο πριν από λίγες ημέρες, στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved