Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω instagram ότι περιμένει παιδί από δότη σπέρματος (photos)
Hollywood

Πασίγνωστη τραγουδίστρια ανακοίνωσε μέσω instagram ότι περιμένει παιδί από δότη σπέρματος (photos)

Ήταν όνειρό της να γίνει μητέρα και τελικά τα κατάφερε αφού θα αποκτήσει παιδί με εξωσωματική γονιμοποίηση στην οποία μάλιστα χρησιμοποιήθηκε σπέρμα δότη

Η ίδια, πανευτυχής γι' αυτή την εξέλιξη στη ζωή της, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους τα ευχάριστα νέα που δεν είναι μόνο σε προσωπικό επίπεδο αλλά και σε επαγγελματικό. Συγκεκριμένα, η γνωστή τραγουδίστρια έγραψε:

«Με μεγάλη χαρά σας ανακοινώνω ότι μόλις υπέγραψα συμβόλαιο για δίσκο με την BMG. Τι εκπληκτική ομάδα! Ήμουν απασχολημένη γράφοντας καινούργια τραγούδια τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και ανυπομονώ να τα μοιραστώ μαζί σας!», έγραψε η όμορφη τραγουδίστρια στην ανάρτησή της. «Όπως μπορείτε να δείτε από τη φώτο… έχω να σας κάνω και μια άλλη ανακοίνωση… (όχι, δεν κατάπια καρπούζι). Περιμένω το πρώτο μου παιδί αυτό το φθινόπωρο. Για όσους με γνωρίζετε, ήταν κάτι που επιθυμούσα για πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα και αισθάνομαι ευλογημένη που κατάφερα να το κάνω με τη βοήθεια της εξωσωματικής γονιμοποίησης και ενός δότη σπέρματος. Δεν θα πω περισσότερα για αυτό το ζήτημα δημόσια. Είμαι πολύ ενθουσιασμένη για αυτή τη νέα περιπέτεια… θα βγάλω καινούργιο άλμπουμ και θα γίνω μαμά!».

Δείτε στην παρακάτω gallery για ποια πρόκειται:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved