O Bono των U2 στην Αντίπαρο σε ρομαντική βόλτα με τη σύζυγό του Ali! (photos)
Hollywood

O Bono των U2 στην Αντίπαρο σε ρομαντική βόλτα με τη σύζυγό του Ali! (photos)

Ο Bono των θρυλικών, πλέον, U2, έχει αποδείξει τη μεγάλη αγάπη που έχει για τη χώρα μας αφού και το φετινό καλοκαίρι αποφάσισε να περάσει στην Ελλάδα μέρος των καλοκαιρινών διακοπών του. 

Ο διάσημος performer του αγαπημένου συγκροτήματος, αφού απόλαυσε λίγες ημέρες ξεκούρασης και ηρεμίας στην Ύδρα, θέλησε να βρεθεί και στη μαγευτική Αντίπαρο.

Ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv.gr τον απαθανάτισε σε πολύ τρυφερές στιγμές του με τη σύζυγό του Ali με την οποία είναι παντρεμένος από το 1982 και έχουν αποκτήσει τέσσερα παιδιά.

Οι δυο τους είναι πραγματικά πολύ ευτυχισμένοι, ακόμα και μετά από τόσα χρόνια και τους αρέσει να κάνουν τα πάντα μαζί. Ακόμα και να ντύνονται σχεδόν το ίδιο, όπως θα δείτε και στις παρακάτω φωτογραφίες. Είναι ντυμένοι και οι δύο στα μαύρα και φορούν τα ίδια καπέλα, καθώς περπατούν αγκαλιασμένοι μέσα στα στενά σοκάκια της Αντίπαρου. Παρ' όλο που προσπάθησαν να περάσουν... ινκόγκνιτο την παρουσία τους στο νησί, δεν κατάφεραν να... ξεφύγουν από τον φακό του gossip-tv.gr.

Προφανώς, έχουν βρει τη σωστή και επιτυχημένη συνταγή για φτάσουν να έχουν ακόμα και μετά από τόσα χρόνια έναν τόσο ευτυχισμένο γάμο. Αρκεί μόνο να τους δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες με πόση τρυφερότητα φέρονται ο ένας στον άλλον αλλά και πόσο πολύ απολαμβάνουν στην Αντίπαρο τη ρομαντική τους βόλτα. Δείτε τους...

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved