Τι συμβαίνει με τον Brad Pitt; Η γυναίκα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του και ο ρόλος της Aniston
Hollywood

Τι συμβαίνει με τον Brad Pitt; Η γυναίκα που μονοπωλεί το ενδιαφέρον του και ο ρόλος της Aniston

Άρχισαν να βγαίνουν τον Σεπτέμβριο του 2019 σε εντελώς φιλικό κλίμα, όμως ο Μπραντ Πιτ και η Αλία Σόκατ πιστεύεται ότι βλέπουν με διαφορετικό μάτι ο ένας τον άλλο. Οι ίδιοι όμως επιθυμούν να το πάνε με το... μαλακό.

Ο 56χρόνος σταρ και η πρωταγωνίατοια της κωμικής σειράς «Arrested Development» έχουν κάνει το τελευταίο διάστημα δύο απανωτές κοινές εξόδους και, σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού, «περνούν πολύ περισσότερο χρόνο μαζί από όσο φαντάζεται κανείς».

Οι δύο τους αρχικά πήγαν να παρακολουθήσουν την παράσταση «Thundercats». Αν και κάθισαν δίπλα δίπλα,τίποτε στη συμπεριφορά ή τη γλώσσα του σώματός τους δεν πρόδωσε ότι κάτι τρέχει ανάμεσά τους ενώ αμέσως μετά βγήκαν μαζί για φαγητό.

«Ο Μπραντ λέει στους φίλους του ότι είναι μία από τις πλέον ενδιαφέρουσες γυναίκες που έχει γνωρίσει στο Λος Άντζελες εδώ και πολύ καιρό. Του αρέσει πολύ η Αλία, αλλά δεν θέλει να βιαστεί» αναφέρουν πηγές στο περιοδικό «In Touch».

Η τρυφερή φιλία του Μπραντ Πιτ με την 30χρονη ηθοποιό ανθεί εν μέσω της δικαστικής του διαμάχης με την πρώην σύζυγό του Αντζελίνα Τζολί, καθώς και της αναθέρμανσης της φιλίας του με την πρώτη σύζυγό του Τζένιφερ Ανιστον.

Με την τελευταία είχε μια τετ α τετ συνάντηση στα SAG Awards, που έγινε viral και άλλη μία, σε after party των Οσκαρ, μακριά από τα φωτογραφικά φλας. Αυτόπτες μάρτυρες είπιαν ότι διασταυρώθηκαν οι δρόμοι τους και πως η Ανιστυν τον συνεχάρη για τη νίκη του, αλλά δεν έμεινε πολύ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved