Ο «Scarfece» επιστρέφει: Αυτός θα υποδυθεί τον «Σημαδεμένο»
Hollywood

Ο «Scarfece» επιστρέφει: Αυτός θα υποδυθεί τον «Σημαδεμένο»

Η νέα ταινία θα είναι η τρίτη επανάληψη της κλασικής γκανγκστερικής παραγωγής, του «Scarface» του 1932.

Μία από τις διασημότερες γκανγκστερικές ταινίες βίας, εγκλήματος και τρέλας, «Ο Σημαδεμένος», ετοιμάζεται για ένα νέο ριμέικ από τους αδελφούς Κοέν, που θα αναλάβουν την παραγωγή και, το σενάριο, ενώ τη σκηνοθεσία θα υπογράψει ο βραβευμένος με Όσκαρ σκηνοθέτης Λούκα Γκουαντανίνο.

Η Universal επιθυμεί διακαώς τα τελευταία οκτώ χρόνια να επαναφέρει τη θρυλική ιστορία του Τόνι Μοντάνα, που είχε ερμηνεύσει ο Αλ Πατσίνο, καθοδηγούμενος με μαεστρία από τον Μπράιαν Ντε Πάλμα, και παλαιότερα ο Πολ Μιούνι υπό τις οδηγίες του Χάουαρντ Χοκς. Ο Γκουαντανίνο, σε αντίθεση με τον «Σημαδεμένο» του Χάουαρντ Χοκς που έστησε την ιστορία του στο Σικάγο και τον «Σημαδεμένο» του Ντε Πάλμα που έδρασε στο Μαϊάμι, θα τοποθετήσει τον ήρωα του στο Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με το περιοδικό «Variety»,πρωταγωνιστής θα είναι πιθανότατα ο ηθοποιός Μάικλ Μπ. Τζόρνταν, γνωστός από τις ταινίες «Creed» και «Black Panther». Το όνομα του 33χρονου ηθοποιού αποτέλεσε έκπληξη για πολλούς, καθώς, αν και θεωρείται καλός, δεν έχει τις περγαμηνές για να αναλάβει έναν τόσο εμβληματικό κινηματογραφικό ρόλο.

Ο πρωταγωνιστικός ρόλος της ταινίας είναι, εμπνευσμένος από τη ζωή και τη δράση του Αλ Καπόνε, το ψευδώνυμο του οποίου ήταν «Σημαδεμένος». Ο Χάουαρντ Χοκς τον έφερε πρώτος, στη μεγάλη οθόνη, με τη μεταφορά του μυθιστορήματος του Αρμιταζ Τρέιλ.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved