Τζόνι Ντεπ–Άμπερ Χερντ: Οι «αηδιαστικές» αποκαλύψεις για τον γάμο τους!
Hollywood

Τζόνι Ντεπ–Άμπερ Χερντ: Οι «αηδιαστικές» αποκαλύψεις για τον γάμο τους!

Για την εκδίκαση της αγωγής που έχει καταθέσει εναντίον της βρετανικής τάμπλοϊντ The Sun εμφανίστηκε το πρωί της Τρίτης ο χολιγουντιανός αστέρας Τζόνι Ντεπ.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, το 2018 η γνωστή παγκοσμίως εφημερίδα, είχε δημοσιεύσει ως ο διάσημος και ταλαντούχος ηθοποιός κακοποιούσε σωματικά την πρώην σύζυγό του, Άμπερ Χερντ.

Στην πρώτη μέρα της δίκης παρευρέθηκε και η Άμπερ Χερντ θέλοντας να υποστηρίξει την εγκυρότητα του ρεπορτάζ της εφημερίδας.

Πρώτος κατέθεσε ο Τζόνι Ντεπ, υποστηρίζοντας πως αποφάσισε να τη χωρίσει όταν εκείνη αφόδευσε στο κρεβάτι τους υποστηρίζοντας πως του έκανε φάρσα.

Υπεύθυνοι για το περιστατικό, δήλωσε, πως ήταν η Άμπερ Χερντ ή ένας φίλος της.

Μάλιστα, είπε πως του έκοψε το δάχτυλο εκσφενδονίζοντας πάνω του ένα μπουκάλι βότκα σε ένα περιστατικό στην Αυστραλία το 2015.

Επίσης, τόνισε πως ήταν λεκτικά επιθετική σε μια ιδιωτική ναυλωμένη πτήση στα τέλη του 2014, πριν αρχίσει να τον χτυπά επανειλημμένα στο πρόσωπο.

Μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το θέμα που έχει «ταράξει» το Hollywood, παρακολουθώντας το ρεπορτάζ της εκπομπής Καλοκαίρι #not:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved