Margaret Nolan: Θλίψη. Πέθανε στα 76 της κορίτσι του Τζέιμς Μποντ
Hollywood

Margaret Nolan: Θλίψη. Πέθανε στα 76 της κορίτσι του Τζέιμς Μποντ

Θλίψη. Έφυγε από τη ζωή το «χρυσό» κορίτσι του Τζέιμς Μποντ.

Οι θαυμαστές του Τζέιμς Μποντ την θυμούνται ως το «χρυσό» κορίτσι του διάσημου πράκτορα, στην ταινία «Goldfinger». Ο λόγος για την Margaret Nolan, που πέθανε στις 5 Οκτωβρίου, σε ηλικία 76 ετών.

Ο σκηνοθέτης Έντγκαρ Ράιτ, στην ταινία του οποίου θα συμμετείχε η ηθοποιός και αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2021, έκανε γνωστή τη δυσάρεστη είδηση στον λογαριασμό του στο Twitter.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Είναι θλιβερό καθήκον μου να αναφέρω ότι η ηθοποιός και καλλιτέχνης, η υπέροχη Margaret Nolan έχει πεθάνει. Έχοντας εμφανιστεί με τους Beatles, πέρα από το εικονικό κορίτσι του Μποντ και συμμετείχε και στο καστ του Carry On».

Η Nolan ήταν γεννημένη στις 29 Οκτωβρίου το 1943 στην Αγγλία και μεγάλωσε στο Λονδίνο. Ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο, χρησιμοποιώντας αρχικά το καλλιτεχνικό όνομα Vicky Kennedy, ενώ επέστρεψε στο πατρικό της όταν ξεκίνησε την ενασχόλησή της με την υποκριτική. Στην ταινία «Χρυσοδάκτυλος» με τον Σον Κόνερι ο ρόλος της ως Dink ήταν μικρός, όμως, έγραψε τη δική της ιστορία μιας και κανείς δεν πρόκειται να ξεχάσει το κορμί της βαμμένο χρυσό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved