Τα Φιλαράκια: Δείτε πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί των δεύτερων ρόλων στη θρυλική σειρά!
Hollywood

Τα Φιλαράκια: Δείτε πώς είναι σήμερα οι ηθοποιοί των δεύτερων ρόλων στη θρυλική σειρά!

Τα Φιλαράκια: Όσα χρόνια και αν περάσουν, οι φαν της συγκεκριμένης θρυλικής σειράς θα βλέπουν και θα ξαναβλέπουν τα επεισόδια προσπαθώντας να απομνημονεύσουν αστεία του Τσάντλερ ή γκάφες του Τζόι! 

Εντάξει, οι πρωταγωνιστές Τζόι, Ρος, Τσάντλερ, Ρέιτσελ, Μόνικα και Φίμπι να αποτελούν πλέον θρυλικές... φιγούρες στην αμερικανική τηλεόραση -και όχι μόνο- όμως είναι και οι ηθοποιοί που κρατούσαν σταθερά δεύτερους ρόλους στη σειρά που επίσης έχουν μείνει αξέχαστοι.

Όπως ο Gunther, ο μπαρίστα του Central Perk, του καφέ όπου συζητούσαν συχνά τα εσώψυχά τους οι έξι φίλοι. Ο Gunther τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός James Michael Tyler ήταν πάντα κρυφά ερωτευμένος με τη Ρέιτσελ και φυσικά ξεχώριζε πάντα για την... κατάξανθη κόμη του.

Μία άλλη ξεχωριστή περσόνα στη σειρά η οποία μια ερχόταν και μία έφευγε, ήταν η Janice Hosenstein, η άλλοτε σύντροφος του Τσάντλερ η οποία από την πρώτη κιόλας στιγμή τον εκνεύριζε με το ιδιαίτερο γέλιο της και τις ατάκες της "Oh my god" που έλεγε συνέχεια. Toν ρόλο υποδυόταν η ηθοποιός Maggie Wheeler.

Μεγάλη... μορφή ήταν επίσης ο Jack Geller, ο ηθοποιός Elliott Gould ο οποίος υποδυόταν τον πατέρα του Ρος και της Μόνικα ο οποίος είχε πρότερο... βίο σε ό,τι αφορά την υποκριτική. Μάλιστα υπήρξε σύζυγος της μεγάλης Μπάρμπρα Στρέιζαντ.

Αγαπημένος ήρωας δεύτερου ρόλου στη σειρά φυσικά ήταν ο περίεργος ένοικος της πολυκατοικίας όπου ζούσαν τα Φιλαράκια, ο Mr. Heckles, τον οποίο υποδυόταν ο ηθοποιός Larry Hankin είναι σήμερα ογδόντα χρονών και συνεχίζει να αναλαμβάνει ρόλους καθώς λατρεύει την υποκριτική.

Δείτε τους πώς ήταν και πώς είναι σήμερα στην παρακάτω gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved