Όσκαρ 2021: Το γράμμα που έλαβαν οι υποψήφιοι για τη μεγάλη βραδιά και οι απαγορεύσεις λόγω covid-19
Hollywood

Όσκαρ 2021: Το γράμμα που έλαβαν οι υποψήφιοι για τη μεγάλη βραδιά και οι απαγορεύσεις λόγω covid-19

Όσκαρ 2021: Και ενώ ο κορονοϊός συνεχίζει να πλήττει τη βιομηχανία του θεάματος παγκοσμίως, ένας από τους μεγαλύτερους θεσμούς του κινηματογράφου, αναγκάστηκε να προσαρμοστεί! 

Γι' αυτό και τα φετινά Όσκαρ θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με τις προηγούμενες διοργανώσεις.

Να ποιες θα είναι αυτές οι αλλαγές:

Οι διοργανωτές δεν πρόκειται να καταφύγουν όπως άλλες μεγάλες διοργανώσεις στη λύση της τεχνολογίας μέσω zoom λόγω πανδημίας αλλά σκοπεύουν να έχουν ένα πραγματικό live show.

Στις 18 Μαρτίου, οι παραγωγοί της εκδήλωσης έστειλαν γράμμα στους υποψήφιους ενημερώνοντάς τους πως όσοι σκοπεύουν να παρακολουθήσουν 'ζωντανά' τη βραδιά θα πρέπει να δώσουν το παρών αυτοπροσώπως και όχι μέσω της τεχνολογίας.

"Όσοι από εσάς δεν μπορείτε να παρακολουθήσετε τη βραδιά δια ζώσης ή δεν είστε σε θέση να προγραμματίσετε το αεροπορικό σας ταξίδι λόγω κορονοϊού θα πρέπει να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα να συνδεθείτε με το Zoom για τη λαμπερή βραδιά" έγραφε χαρακτηριστικά η επιστολή αυτή.

Μάλιστα εξηγούσαν παρακάτω και τους λόγους που προέβησαν σε μία τέτοια απόφαση: "Θα καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρέχουμε μία απολαυστική και ασφαλή βραδιά για όλους και πιστεύουμε ότι η εικονική παρουσία των πρωταγωνιστών θα μειώσει αυτές τις προσπάθειές μας."

Οι διοργανωτές προκειμένου να εξασφαλίσουν ότι όσοι θα παρευρεθούν θα είναι ασφαλείς σε σχέση με την πανδημία, θα υπάρχουν ειδικοί χώροι για το τεστ, του οποίου το αποτέλεσμα θα βγαίνει σε ένα λεπτό ώστε να γίνεται ομαλά η μετάβαση των προσκεκλημένων στον χώρο.

Στη μετάδοση της βραδιάς θα χρησιμοποιηθούν επίσης πολλά διαφορετικά μέρη. Εκπρόσωπος της Ακαδημίας αποκάλυψε ότι πολλά σημεία, συμπεριλαμβανομένου του ιστορικού Dolby Theatre, θα φιλοξενήσουν τη φετινή διοργάνωση.

Ο χώρος που θα πρωταγωνιστήσει πάντως θα είναι το Union Station στο κέντρο του Λος Άντζελες.

Για πρώτη φορά στην ιστορία του θεσμού επίσης, οι διοργανωτές αποφάσισαν να επιστήσουν την προσοχή σε όσους θα παρευρεθούν στη μεγάλη βραδιά σε ό,τι αφορά τις ενδυματολογικές τους επιλογές. Προκειμένου η εκδήλωση να διαθέτει τη λάμψη που της αρμόζει, οι παρευρισκόμενοι θα πρέπει να είναι ντυμένοι με επίσημο ένδυμα και με τίποτα... λιγότερο.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved