Διακοπές στην Ελλάδα για την εγγονή του Σον Κόνερι!
Hollywood

Διακοπές στην Ελλάδα για την εγγονή του Σον Κόνερι!

Για τον τεράστιο Σον Κόνερι η Ελλάδα ήταν το καταφύγιο όπου γαλήνευε με τη σύζυγό του! Τώρα είναι η σειρά της εγγονής του θρυλικού Τζέιμς Μποντ να διαφημίσει στο εξωτερικό τη γη που λάτρεψε ο σπουδαίος ηθοποιός!

Η Σάσκια Κόνερι επέλεξε για τις καλοκαιρινές διακοπές της τις Σπέτσες και το Πόρτο Χέλι και μαζί με τον ζάπλουτο αρραβωνιαστικό της Φίλιπ Μουρ αποθεώνει μέσα από το άλμπουμ των διακοπών της την Ελλάδα!

«Δώστε μου μια λέξη, οποιαδήποτε λέξη, και θα σας δείξω ότι η ρίζα αυτής της λέξης είναι η ελληνική», ήταν τα λόγια της στα social media, θέλοντας έτσι να δείξει πόσο μαγεμένη είναι από τις εικόνες και τους ανθρώπους που συναντά!
Το ζευγάρι έμεινε στο Πόρτο Χέλι και στις Σπέτσες, ενώ μοιραζόταν διαρκώς φωτογραφίες με τους διαδικτυακούς φίλους του, οι οποίοι είναι χιλιάδες, μια και Κόνερι – Μουρ είναι ένα από τα πιο κοσμικά ζευγάρια στη Βρετανία!


Και αν και ο διάσημος παππούς της, όπως είχε παραδεχτεί σε συνεντεύξεις του, άργησε να ανακαλύψει τις ομορφιές της Ελλάδας (η πρώτη φορά που είχε έρθει ήταν πριν από περίπου 21 χρόνια), κατάφερε να μεταδώσει την αγάπη του για τη χώρα μας στην εγγονή του και εκείνη φροντίζει να συνεχίζει έμπρακτα την οικογενειακή παράδοση ζώντας διαρκώς το δικό της made in Greece!

Έναν μύθο που άρχισε να ζει πιο έντονα ο αείμνηστος παππούς της ειδικά λίγο πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, όταν είχε αναθέσει στους συνεργάτες του να του βρουν μία βίλα στο Πόρτο Χέλι, προκειμένου να απομονώνεται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας! Έτσι και έγινε!

Ο σταρ του Χόλιγουντ, όπως αναφέρει η Espresso, απέκτησε ένα μικρό κομμάτι γης στη χώρα που ερωτεύτηκε μαζί με τη Γαλλομαροκινή σύζυγό του Μισελίν! Πλέον τη σκυτάλη έχει πάρει η εγγονή του και μοντέλο Σάσκια, που, όπως το πάει, σε λίγο καιρό θα γίνει επίτιμη δημότης του Δήμου Ερμιονίδας, όπου ανήκει το Πόρτο Χέλι!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved