Aniston: Η τοξική σχέση με τη μητέρα της και το ξέσπασμά της: «Εξακολουθώ να περιμένω δίδυμα;»
Hollywood

Aniston: Η τοξική σχέση με τη μητέρα της και το ξέσπασμά της: «Εξακολουθώ να περιμένω δίδυμα;»

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Jennifer Aniston μιλά «έξω από τα δόντια» για όλα!

Η ηθοποιός ξεσπά για τις συνεχόμενες φήμες εγκυμοσύνης, για τα σχόλια πoυ γίνονται στα social media ενώ χαρακτηρίζει «τοξική» τη σχέση με τη μητέρα της.

«Τα έπαιρνα όλα αυτά πολύ προσωπικά – τις φήμες περί εγκυμοσύνης και όλο αυτό το “θέλει καριέρα και όχι παιδιά”». Δεν έχετε ιδέα τι μου συμβαίνει σε προσωπικό επίπεδο, στην υγεία μου, γιατί δεν μπορώ… μπορώ, άραγε, να κάνω παιδιά; Δεν ξέρουν τίποτα και αυτό ήταν κακό και με πόνεσε», λέει αρχικά στο Hollywood Reporter και συνεχίζει ξεσπώντας:

«Αυτό που έκαναν τα tabloids και τα media στην προσωπική ζωή των ανθρώπων τότε, είναι αυτό που κάνουν τώρα οι άνθρωποι στα social media. Αν και έχω καιρό να δω tabloids. Εξακολουθώ να περιμένω δίδυμα; Θα γίνω μητέρα ως εκ θαύματος, στα 52;».

«Τώρα έχεις τα social media… Είναι λες και τα media παρέδωσαν το σκήπτρο στον κάθε Joe Schmo που κάθεται πίσω από μία οθόνη υπολογιστή για να γίνει troll ή όπως τους λένε, τέλος πάντων, και να κάνει bullying στα σχόλια. Οπότε απλώς άλλαξαν τα χέρια, υποθέτω. Και δεν ξέρω γιατί έγινε αυτή η σκληρή αλλαγή στην κοινωνία. Συχνά αναρωτιέμαι αν την βρίσκουν με αυτό».

Όσο για τη σχέση με τη μητέρα της;

«Μου έδωσε ένα παράδειγμα για το τι δεν θα ήθελα να κάνω στη ζωή μου. Νομίζω ότι η σχέση μας ήταν τοξική και διάβρωνε το μέσα μου και την ψυχή μου», εξομολογείται.

Διαβάστε επίσης

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της showbiz και ουδείς το περίμενε!

Φρενίτιδα με τα «Φιλαράκια»! Η απίθανη selfie της Αniston που έγινε viral με 4,8 εκατομμύρια like

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved