Αγνώριστος ο Τζόι από τα «Φιλαράκια»  - Η εμφάνιση που άφησε άφωνους τους θαυμαστές του
Hollywood

Αγνώριστος ο Τζόι από τα «Φιλαράκια» - Η εμφάνιση που άφησε άφωνους τους θαυμαστές του

Ο Ματ Λεμπλάνκ, ο «Τζόι» από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια», έκανε μια σπάνια δημόσια έξοδο.

Τον Ματ Λεμπλάνκ τον γνωρίσαμε μέσα από την επιτυχημένη σειρά «Τα Φιλαράκια». Μάλιστα το τελευταίο επεισόδιο το παρακολούθησαν περίπου 52,5 εκατομμύρια Αμερικανοί θεατές καθιστώντας το, το πέμπτο πιο δημοφιλές φινάλε σειράς στην ιστορία της τηλεόρασης.

Ο ηθοποιός έχει αποφασίσει να απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και να κρατά ένα χαμηλό προφίλ. Έτσι ο φωτογραφικός φακός τον απαθανάτισε σε μία από τις σπάνιες εξόδους του και είναι εντελώς «αγνώριστος

Σύμφωνα με το metro.co.uk, ο Ματ Λεμπλάνκ εθεάθη να επισκέπτεται ένα φανοποιείο στο Λος Άντζελες και τον είδαν να δείχνει χαλαρός και χαμογελαστός.

Ο ίδιος είχε επιλέξει να φορέσει ένα casual αθλητικό παντελόνι, αθλητικά παπούτσια και ένα χαλαρό μπλουζάκι, ενώ σε μια προσπάθεια να μην τον αναγνωρίσουν, ήταν με γυαλιά ηλίου και ένα καπέλο του μπέιζμπολ.

Ωστόσο η εμφάνιση αυτή σχολιάστηκε από τους χρήστες του twitter, γράφοντας πως :«αγνώριστος, είναι λες και ο Ματ τα παράτησε».

Σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε αποκαλύψει τι πήρε από τα σκηνικά της επιτυχημένης σειράς.

Από το επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι που έπαιζαν ο Τζόι και ο Τσάντλερ, κράτησε τη μπαλίτσα και την έβαλε στην εργαλειοθήκη του, ενώ πήρε και τον πίνακα με τις σημειώσεις που κρεμόταν στην πόρτα του διαμερίσματός των Τζόι και Τσάντλερ.

Βέβαια, εξήγησε ότι τον πίνακα τον πήρε και τον χάρισε σε έναν ηλεκτρολόγο του συνεργείου, ο οποίος άλλαζε τα μηνύματα στον πίνακα, σε κάθε επεισόδιο. «Το έκλεψα και του το έδωσα. Θα μπορούσα να το είχα πουλήσει για πολλά χρήματα» δήλωσε μεταξύ άλλων ο ηθοποιός.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved