Όσκαρ 2022: Οι ηχηρές απουσίες από τη λαμπερή βραδιά απονομής και οι λόγοι που αποφάσισαν να απέχουν
Hollywood

Όσκαρ 2022: Οι ηχηρές απουσίες από τη λαμπερή βραδιά απονομής και οι λόγοι που αποφάσισαν να απέχουν

Όσκαρ 2022: Μπορεί την ώρα που γράφονταν αυτές οι γραμμές το κόκκινο χαλί της λαμπερής βραδιάς απονομής των Όσκαρ να είχε γεμίσει από εκθαμβωτικές παρουσίες με υπέροχες τουαλέτες και πανάκριβα κοσμήματα, όμως υπάρχουν και εκείνοι οι σταρ που αποφάσισαν να μη δώσουν το παρών. 

Ήδη, πριν καν ξεκινήσει η τελετή, υπήρξαν πολλοί διάσημοι σταρ του Χόλιγουντ που ανακοίνωσαν πως δεν θα κατάφερναν για διάφορους λόγους να παρευρεθούν στο Dolby Theatre για να παρακολουθήσουν από κοντά την τελετή.

Οι λόγοι πολλοί και διάφοροι.

Από τους πρώτους που ανακοίνωσε την απόφασή του να μη συμμετάσχει ήταν ο βραβευμένος με Όσκαρ Mark Rylance. O διάσημος ηθοποιός έχει κατακτήσει Όσκαρ Β' Ανδρικού ρόλου το 2016 για την ερμηνεία του στην ταινία Bridge of Spies, και όπως είπε δεν ήθελε να παρευρεθεί καθώς "για να είμαι ειλικρινής είναι πολύ βαρετή η τελετή". Ο 62χρονος ηθοποιός πρόσθεσε: "Είναι ωραίο να γιορτάζουμε τον κινηματογράφο, όμως δεν πιστεύω ότι είναι κάτι πολύ σοβαρό". Ο Mark Rylance ανήκει στο καστ της ταινίας Don' t Look Up που έχει προταθεί φέτος για 4 βραβεία, ανάμεσά τους και αυτό της Καλύτερης Ταινίας.

Εκτός τελετής και ο υποψήφιος για Όσκαρ Lin-Manuel Miranda ο οποίος αποκάλυψε ότι έπρεπε να απέχει αφού η γυναίκα του, Vanessa βρέθηκε θετική στον κορονοϊό. Ο ηθοποιός είναι υποψήφιος για Όσκαρ Καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού για το “Dos Oruguitas” από την ταινία Encanto.

Εκτός της βραδιάς θα είναι και ο Υποψήφιος για Όσκαρ Van Morrison ο οποίος μάλιστα είχε προσκληθεί για να ερμηνεύσει στη σκηνή των Όσκαρ το υποψήφιο για Όσκαρ τραγούδι του “Down To Joy” από την ταινία Belfast, όμως ο ίδιος ανακοίνωσε ότι λόγω του γεγονότος ότι βρίσκεται σε περιοδεία, δεν θα μπορούσε να φέρει σε πέρας ό,τι του ζητήθηκε.

Η Nina Dobrev η οποία μάλιστα επρόκειτο να παρουσιάσει κάποια από τις κατηγορίες των Όσκαρ δεν θα καταφέρει να είναι παρούσα στο όλο event καθώς όπως ανακοίνωσε, κάνει γυρίσματα για ταινία στην Ευρώπη.

Τέλος αμφίβολη παρέμενε μέχρι τελευταία στιγμή η παρουσία ή όχι της πρωταγωνίστριας του West Side Story Rachel Zegler η οποία μάλιστα είναι και υποψήφια για Όσκαρ. "Θα δω την ταινία από τον καναπέ μου και είμαι περήφανη γι' αυτήν" δήλωσε η ίδια πριν από λίγο καιρό και πρόσθεσε: "Ελπίζω σε ένα θαύμα της τελευταίας στιγμής ώστε να βρίσκομαι εκεί αλλά μερικές φορές συμβαίνουν και αυτά. Είμαι απογοητευμένη αλλά είμαι Οκ. Περήφανη για την ταινία μας". Αργότερα έγινε γνωστό ότι η Ακαδημία όχι μόνο προσκάλεσε την ηθοποιό στην τελετή αλλά της ζήτησε και να παρουσιάσει κάποιο βραβείο τη μεγάλη βραδιά.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved